Za djecu pogođenu ratom

Arctic Monkeys objavljuju drugi „živi“ album u karijeri. Sav prihod ide u humanitarne svrhe

T.I.

Koncert je održan u lipnju 2018. nakon četiri godine koncertne pauze i njegova je svrha bila humanitarna, sav je prihod išao udruzi War Child UK. Baš kao i u tom slučaju i prihod od prodaje ovog albuma ići će u korist iste udrugeArctic Monkeys danas su preko svog Instagram profila objavili nagradnu igru koja će zasigurno zainteresirati njihove obožavatelje širom svijeta. Povodom promocije njihovog drugog live albuma „Live at the Royal Albert Hall“ koji izlazi 4. prosinca, svi oni koji ga prednaruče preko njihove stranice (ili linka na Instagramu), u bilo kojem formatu, ulaze u bubanj iz kojeg će se izvlačiti dobitnici nagrade koja obuhvaća potpisane kopiju albuma na CD-u, prozirnom duplom vinilu i potpisani originalni A2 poster za koncert.


Koncert je održan u lipnju 2018. nakon četiri godine koncertne pauze i njegova je svrha bila humanitarna, sav je prihod išao udruzi War Child UK. Baš kao i u tom slučaju i prihod od prodaje ovog albuma ići će u korist iste udruge.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Arctic Monkeys (@arcticmonkeys)

Ovim povodom bend se oglasio priopćenjem.


“7. lipnja 2018. godine odsvirali smo poseban koncert u londonskom Royal Albert Hallu. Sve što smo na njemu zaradili proslijedili smo udruzi War Child UK kako bi podržali njihove napore usmjerena ka zaštiti, edukaciji i rehabilitaciji djece koja su iskusila traumu sukoba i užase rata. Situacija koja je po tom pitanju tada bila loša, sad je očajna, ta djeca i njihove obitelji trebaju našu pomoć više nego ikad. Da pomognemo financiranju rada udruge War Child UK i podržimo njihov daljnji vrijedni rad, sretni smo da možemo objaviti živi album snimljen te noći u Royal Albert Hallu. Sva zarada ide u humanitarne svrhe. Unaprijed zahvaljujemo našim fanovima na kupnji ovog izdanja jer će tako pomoći da War Child UK nastavi svoj posao.”


„Live at the Royal Albert Hall“ dvostruki je album i sadrži sveukupno 20 pjesama.