Riječki indie pop autor

Album Borisa Štoka “Uvijek dio mene” odsad i na gramofonskoj ploči

T.I.

Štok se ovog proljeća vraća i živim nastupima;  30. travnja nastupit će na zatvaranju EPK u Rijeci, u kojoj će - čim dopusti epidemiološka situacija - održati i koncertnu promocija albuma, 22. lipnja očekuje ga nastup u Šibeniku na tvrđavi Sv. Mihovil, a uskoro će biti najavljen i koncert u ZagrebuBoris Štok, riječki indie pop autor i bivši frontmen grupe Quasarr, vrijeme najtežeg pandemijskog zatvaranja u Rijeci iskoristio je za stvaranje novih pjesama.


Prema informacijama iz njegove diskografske kuće Aquarius, Štok „priprema mnoštvo iznenađenja i vrhunskih glazbenih suradnji“, a do tada možete uživati i u LP verziji njegovog posljednjeg albuma “Uvijek dio mene” koji je nominiran za nagradu Porin u kategoriji “Najboljeg albuma alternativne glazbe”.


Od danas u prednarudžbi možete naručiti i ekskluzivnu potpisanu verziju albuma, a svoj primjerak po cijeni od 169 kn možete osigurati na stranicama Cedeterije.
Prodaja ploča u prednarudžbi traje do 12. svibnja, a u redovitoj prodaji možete ga pronaći od 16. svibnja u svim boljim glazbenim prodavaonicama i na www.cedeterija.com.


Ovaj inovativni domaći glazbenik ovo se proljeće vraća i živim nastupima;  30. travnja nastupit će na zatvaranju EPK u Rijeci, u kojoj će – čim dopusti epidemiološka situacija – održati i koncertnu promocija albuma, 22. lipnja očekuje ga nastup u Šibeniku na tvrđavi Sv. Mihovil, a uskoro će biti najavljen i koncert u Zagrebu.