Mateo Pavlović

Novi stoper Bijelih navodno prekinuo dugogodišnju vezu sa srpskom pjevačicom nakon odluke da potpiše s Rijekom

Portal Novilist.hr

Mateo Pavlović i Katarina Ostojić/Foto Instagram

Mateo Pavlović i Katarina Ostojić/Foto Instagram

Par se navodno razišao jer je Mateova obitelj protiv toga da se on oženi pjevačicom zbog njezine nacionalnosti, a nakon odluke da potpiše ugovor s Rijekom i definitivno su završili vezu, prenose srpski medijiRIJEKA Novopridošli igrač HNK Rijeka, Mateo Pavlović, prema pisanju  srpskih medija je prekinuo ljubavnu vezu sa srpskom pjevačicom Katarinom Kayom Ostojić.


Stoper Bijelih prekinuo je trogodišnju vezu samo nekoliko tjedana nakon što je stigao u Rijeku, a srpski medij navodi kako je upravo dolazak u Rijeku razlog prekida. Točnije, par se navodno razišao jer je Mateova obitelj protiv toga da se on oženi pjevačicom zbog njezine nacionalnosti.


– Mateovi roditelji nikada nisu podržavali vezu s Kayom. Oni je nikada nisu ni upoznali, uprkos tome što je više puta bila s Mateom u Hrvatskoj. Jednostavno su se protivili tome da im sin oženi Srpkinju. Nakon njegove odluke da potpiše ugovor s Rijekom uslijedio je dug razgovor, nakon čega i raskid. Shvatili su da ne mogu nastaviti vezu budući da se stav njegove obitelji nije promijenio – navodi Telegraf riječi svog izvora.
Inače, u Rijeku je s Mateom stigao i njegov otac, koji je postao novi šef škole HNK Rijeka.