HBO

Najavljena je treća sezona popularne serije Euphoria

Portal Novi list

FOTO/IG @euphoria

FOTO/IG @euphoria

Temeljena na istoimenoj izraelskoj miniserijiSlužbeno je — “Euphoria” dobiva treću sezonu. HBO je obnovio dramsku seriju nagrađenu Emmyjem za treću sezonu 4. veljače, samo nekoliko tjedana prije finala druge sezone 27. veljače.


“Sam [Levinson], Zendaya, te cijela glumačka i ekipa ‘Euphorije’ podigli su sezonu 2 do nevjerovatnih visina, izazivajući narativne konvencije i formu, zadržavajući pritom njezino srce,” izjavila je za “Variety” Francesca Orsi, izvršna potpredsjednica HBO programiranja. “ u izjavi. “Ne bismo mogli biti više počašćeni raditi s ovim nadarenim, divlje talentiranim timom ili više uzbuđeni što ćemo s njima nastaviti put u 3. sezonu.”


Temeljena na istoimenoj izraelskoj miniseriji, serija se usredotočuje na srednjoškolku Rue (Zendaya), koja se bori da pronađe nadu u životu dok se nosi s pritiscima ovisnosti, ljubavi i osobnog gubitka. Obnova ne čudi, s obzirom da je premijera druge sezone privukla 2,4 milijuna gledatelja, udvostručivši prethodni rekord od 1,2 milijuna za finale prve sezone u kolovozu 2019.