Kompilacija izjava

Miley Cyrus otkrila s kime je izgubila nevinost: “Nisam išla do kraja sve dok nisam napunila 16”

S.M.

Foto: Wikimedia Commons

Foto: Wikimedia Commons

Par je prvi put povezan 2008. godine kada su glumili u filmskoj adaptaciji romana Nicholasa Sparksa ("The Last Song")Miley Cyrus je otkrila da je nevinost u dobi od šesnaest godina izgubila s Liamom Hemsworthom, prenosi Page Six.


Otkrila je to u epizodi podcasta Barstool Sportsa “Call Her Daddy”, a u isječku videa je kompilacija njezinih izjava. Kompilacija uključuje i rečenicu: “Ako ću nekoga ubiti, to neće biti s lusterom”, što je objavila i na svom Instagram profilu.


“Nisam išla do kraja s muškarcem sve dok nisam navršila šesnaest, a na kraju sam se i udala za njega”, kazala je Cyrus pa navodi upućuju baš na Liama Hemswortha.
Par je prvi put povezan 2008. godine kada su glumili u filmskoj adaptaciji romana Nicholasa Sparksa (“The Last Song”), a Cyrus je napunila šesnaest godina 23. studenog baš te godine.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)Miley i Liam su bili zaručeni 2012. godine, a zaruke su prekinuli iduće godine da bi se ponovno upustili u vezu 2015. te vjenčali u prosincu 2018. godine.


Brak je trajao manje od godinu dana, a njihovo razdvajanje iz kolovoza prošle godine postala je jedna od priča o kojoj se najviše pisalo. Dodatan razlog tome je objava fotki na kojima je Cyrus uhvaćena u poljupcu s Kaitlynn Carter tek nekoliko sati nakon objave priče o rastavi.


Cyrus je voditeljici navedenog podcasta, Alexandri Cooper, otkrila: “Prvi puta kada sam završila s nekim, bila je to djevojka. Dvije, zapravo.”