Pjevačica

Razvodi se Miley Cyrus, utjehu brzo pronašla u klinču s atraktivnom plavušom

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Instagram

Foto Screenshot InstagramZvjezdani brak Miley Cyrus i Liama Hemswortha je gotov. Obožavatelji su primijetili da nešto nije u redu u kada je pjevačica na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj ne nosi vjenčani prsten, prenosi net.hr.


Liam i Miley vjenčali su se u prosincu prošle godine. Pjevačičin glasnogovornik za People je rekao kako su se dogovorili da se na neko vrijeme raziđu.


– Složili su se da je za njih najbolje da neko vrijeme žive odvojenim životima. Stalno se mijenjaju kao partneri i osobe, te su odlučili da je najbolje da se usredotoče na sebe i karijeru. Mada su se razišli, oni i dalje ostaju posvećeni roditelji svojim zajedničkim kućnim ljubimcima. Molimo da poštujte njihovu odluku i privatnost, rekao je.
Samo tjedan dana nakon što je u javnosti objavljeno da su se poznati glumac i pjevačica razišli, objavljene su paparazzi fotke Miley Cyrus u klinču s atraktivnom plavušom.


Riječ je o Kaitlynn Carter,, bivšoj djevojci reality zvijezde Brodyja Jennera. Njih dvije provode se na jezeru Como u Italiji, a Entertainment Tonight objavio je fotografije Miley i Kaitlynn kako se ljube na ležaljkama.