#kimye

Čini se da Kim Kardashian priprema papire za razvod: Ne može prijeći preko njegovog stajališta o pobačaju

S.M.

Izvori tvrde da Kardashianka ima plan rastave braka od repera Kanyjea Westa.Kim Kardashian razmišlja o rastavi braka s reperom Kanyjeom Westom, prenosi Page Six.


Izvor blizak paru tvrdi da je bipolarni poremećaj od kojega pati slavni reper te njegovo stajalište o pobačaju, prelilo kapi u čaši njihova braka koji se iovako drži na klimavim nogama.


“Kim ima čitav plan razvoda, ali čeka da Kanyje prođe svoju posljednju epizodu”, kaže izvor.
Proteklih je mjeseci reper bio poprilično glasan u svojoj pro-life retorici na skupovima, kazavši gomili da su on i Kim umalo dogovorili da ona pobaci kada je bila trudna s North West.


Skoro sam ubio svoju kćerku. Nema više plana B, plan A!”, kazao je u srpnju.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)Nakon toga je Kim branila svog supruga i iskreno progovorila o njegovom mentalnom zdravlju.


U rujnu, Kanye je ponovno otvorio temu pobačaja s Nickom Cannon i kazao da je njegov najveći uspjeh što je “još dovoljno osjetljiv da zaplače na ideju pobačaja svoje kćerke”. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kanye West (@kanyewestt_official)West je ponovno šokirao javnost kada je svoju kćerku spomenuo u objavi na Twitteru.


“Northy, idem u rat i stavljam svoj život na prvu crtu i ako me ubiju, ne dozvoli ‘bijelim’ medijima da ti kažu da nisam bio dobar čovjek. Kada ljudi zaprijete da će te oduzeti iz mog života, samo znaj da te volim”, napisao je.