#kimye

Kim Kardashian je pod “super stresom” i brigom zbog ponašanja svoga supruga nakon njegovih kontroverznih izjava

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kanye West je 4. srpnja objavio da će se kandidirati za predsjednika SAD-a.

Kim Kardashian je zabrinuta zbog ponašanja njezinog supruga Kanyea Westa proteklog tjedna. Harper’s Bazaar prenosi da je uzrok njezine zabrinutosti ponašanje repera koji pati od bipolarne depresije i trenutno prolazi kroz teške epizode.


Kanye West je 4. srpnja objavio da će se kandidirati za predsjednika SAD-a. U kontroverznom intervjuu za Forbes, kazao je da će se kandidirati pod strankom “Birthday party”, da administraciju želi ustrojiti po uzoru na Wakandu (iz filma “Crna pantera”) te da je antivakser koji vjeruje da cjepivo zaustavlja ljude na putu do raja.


“Kanye je bio dobro dugo vremena. U prošlosti je patio od maničnih i depresivnih epizoda povezanih s njegovim bipolarnim poremećajem. Trenutno se ponovno bori”, kazao je izvor za časopis People.


Isti izvor dodaje da je Kim Kardashian u Los Angelesu s njihovo četvero djece, dok je West u Wyomingu. Svi su zabrinuti zbog njega.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

“Kim i njezina obitelj su zabrinuti. Ovo je super stresno razdoblje za Kim jer je ponašanje Kanyea vrlo nepredvidivo. Zabrinuta je. Epizode obično traju nekoliko tjedana i onda se sve vrati na svoje mjesto. Kim se nada da će tako biti i ovoga puta”, dodaje izvor.


Kim Kardashian se oko ničega nije oglasila na društveni mrežama, osim što je na Twitteru podijelila video supruga uz informacije kako se registrirati za glasanje.