#kimye

Potvrda za kraj lude godine: Kim Kardashian i Kanye West vode potpuno odvojene živote

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Kim ima posao i radi na projektima koji su joj važni, a Kanye radi na svojima", piše Page Six.Kim Kardashian i Kanye West imali su poprilično turbulentnu godinu ako gledamo samo njihov privatni život i izuzmemo sva ostala ludila koja nam je priuštila godina 2020.


Puno se pisalo o njihovim bračnim problemima, a iako su navodi prvo bili opovrgnuti od strane oboje, kasnije su priznali da nije baš sjajna situacija.


Page Six sada prenosi da je par još uvijek zajedno, ali da vode potpuno odvojene živote.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

“Kim ima posao i radi na projektima koji su joj važni, a Kanye radi na svojima. Njihovi se životi baš i ne preklapaju. Kim se čini sretnom i vrlo je koncentrirana na svoje projekte i ciljeve. Snažno vjeruje da može napraviti razliku kada je u pitanju zatvorska reforma. To je njezina strast i čitava je obitelj ponosna na nju”, piše spomenuti portal.


I dok se Kim bavi zatvorskom reformom, West je nakon neuspjelog kandidiranja za predsjednika SAD-a uglavnom po strani. Proslavio je rođendan svoje supruge velikom gestom i napisao joj pjesmu, ali dalje od toga se nije previše pojavljivao u medijima.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)