World Music

Zoran Majstorović Trio i Ilinden odsvirali su koncert koji će se pamtiti

Sandy Uran

Foto Facebook Rijeka 2020

Foto Facebook Rijeka 2020

Multiinstrumentalist, aranžer i skladatelj, Zoran Majstorović u pratnji Vedrana Ružića na kontrabasu i Rajka Ergića na bubnju prisutnoj publici priredio je vrhunski glazbeni spektaklLjeto u Rijeci u doba EPK i korone. U Exportdrvu na Delti upriličen je  koncert »World Music« na kojem je nastupio  Zoran Majstorović Trio i Makedonsko kulturno društvo Ilinden.


Multiinstrumentalist, aranžer i skladatelj, Zoran Majstorović u pratnji Vedrana Ružića na kontrabasu i Rajka Ergića na bubnju prisutnoj publici priredio je vrhunski glazbeni spektakl.


Uslijedio je nastup glazbene sekcije MKD-a Ilinden, a potom je  ovu prelijepu glazbenu večer priveo kraju Zoran Majstorović Trio.

Makedonsko kulturno društvo i moj trio zajedno su izveli dvije skladbe, a  imajući u vidu »World Music« karakter koncerta, tijekom večeri moglo se čuti nešto afričke glazbe, hrvatske tradicionalne glazbe s naglaskom na onu nadahnutu istarskom ljestvicom, glazbu s Bliskog istoka i drugo.


Kapacitet koncerta bio je ograničen na 500 ljudi, okupljenima  se na ulazu mjerila tjelesna temperatura i dezinficirale su se ruke. Svi prisutni potpisali su se na evidencijsku listu.


Koncert »World Music« svakako je jedan od onih koji ćemo pamtiti.