Nepovoljni vremenski uvjeti

Koncert Vlatka Stefanovskog u Opatiji odgođen za srijedu

Portal Novi list

Foto Sebastian GOVORČIN

Foto Sebastian GOVORČIN

Ako nas sutra opet zateknu vremenske nepogode, koncert će biti prebačen u sportsku dvoranu Marino CvetkovićKoncert proslavljenog makedonskog gitarističkog virtuoza Vlatka Stefanovskog koji se trebao održati danas, u utorak 04. kolovoza na Ljetnoj pozornici u Opatiji ipak se zbog nepovoljnih vremenskih prilika prebacuje za sutra – srijedu 05. kolovoza.


Zbog složenosti situacije i činjenice da je Vlatko Stefanovski na turneji po Hrvatskoj te da svaka promjena u rasporedu stvara određene organizacijske probleme, organizator je bio primoran čekati do praktički posljednjeg trenutka kako bi odlučio o odgodi koncerta.


Vremenske prilike na žalost nisu povoljne i donijeta je odluka da se koncert prebaci za sutra – na isto mjesto i u isto vrijeme – Ljetna pozornica Opatija, srijeda 05. Kolovoza u 21:00 sat (vrata se otvaraju u 20:00).
Vremenska prognoza za sutra je, kako sada stvari stoje, povoljna. No, ako se situacija promjeni i sutra nas opet zateknu vremenske nepogode, koncert će biti prebačen u sportsku dvoranu Marino Cvetković.


Isto tako, organizator se ovom prilikom ispričava svima kojima je ova situacija eventualno prouzročila nekakve neugodnosti.