Koncertni serijal

Jazz petkom na Zametu: Bruno Mičetić Quintet sprema nešto uistinu posebno

Ivana Kocijan

Foto Hrvoje Hodak

Foto Hrvoje Hodak

Ovaj koncert bit će uistinu poseban jer je ovo prvi nastup Mičetića s kvintetom u tom prekrasnom prostoru, a i u vremenu u kojem se nalazimoRiječki gitarist Bruno Mičetić sutra će sa svojim kvintetom održati koncert u Rijeci, u Baptističkoj crkvi, u sklopu program Jazz petkom na Zametu. Na koncertu će predstaviti zadnji album »Out of the shadow«, a izvest će neke i od svojih prijašnjih radova.


Album »Out of the shadow«, na kojem su uz njega okupljeni neki od vodećih hrvatskih jazz glazbenika – Joe Kaplowitz, Vojkan Jocić, Bojan Skočilić i Dado Marinković, treći je nosač zvuka Quinteta Brune Mičetića, objavljen u izdanju Dallas Recordsa, a donosi šest kompozicija u kojima se ističe ljubav prema jazz fusionu, ali i impresivne skladateljske sposobnosti u kojima publika naprosto uživa.


Ovaj koncert bit će uistinu poseban jer je ovo prvi nastup Mičetića s kvintetom u tom prekrasnom prostoru, a i u vremenu u kojem se nalazimo. Zahvaljujući velikoj upornosti organizatora, program u Baptističkoj crkvi ide dalje, stoga su svi pozvani da svojim dolaskom podrže ovu prekrasnu priču.
– Kako bismo u ovim teškim vremenima uspjeli pokriti troškove ovakvog koncerta, preporučena donacija je 20 kn. Na nama i vama je da se držimo propisanih mjera. Zaštitne maskice, dezinfekcija ruku, razmak, popisivanje na ulazu… Sve znate – vidimo se u petak, poručili su organizatori.