Becks & Posh 

David i Victoria Beckham proslavili 21. godišnjicu braka: Becks se prisjetio i kada se točno zaljubio u suprugu

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Becks & Posh su sudbonosno "da" izrekli 1999. godine u dvorcu Luttrellstown u IrskojDavid i Victoria Beckham jedan su od najpopularnijih power parova na planeti. Osim što su oboje posebni po svojim zapaženim karijerama i posebnom modnom izričaju, David i Victoria Beckham jedan su od onih parova kojima vrijeme ništa ne može.


Dokazali su to i romantičnim objavama povodom obilježavanja 21. godišnjice braka. Becks & Posh su sudbonosno “da” izrekli 1999. godine u dvorcu Luttrellstown u Irskoj što je bilo jedno od medijski najpraćenijih vjenčanja.


Victoria je na svom Instagramu objavila niz fotki sa suprugom uz jednostavnu poruku: “Sretna godišnjica. Ne mogu vjerovati da smo prije 21 godine rekli ‘da’. Četvero djece, četiri psa i toliko smijeha! Volim te svakim danom sve više i više.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

David se na svom Instagram profilu prisjetio i kako je prije 23 godine sjedio kraj Garyja Nevillea i na televiziji gledao spot benda Spice Girls. Tada je klupskom kolegi kazao da mu je za oko zapela Posh Spice.


“Tko bi vjerovao da ću nakon svih ovih godina slaviti 21. godišnjicu braka i imati četvero najljepše savršene djece. Hvala i sretna ti godišnjica, volim te”, napisao je David kraj objave u kojoj se svi zajedno možemo prisjetiti nekad najpopularnijeg ženskog benda – Spice Girls.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)