Manekenka

Bella Hadid progovorila o svom mentalnom zdravlju. Kazala da svakodnevno plače

Hina

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Usto je podijelila isječak iz Willowina videa uz niz vlastitih fotografija na kojima je i sama uplakana.  Manekenka Bella Hadid na Instagramu je progovorila o svom mentalnom zdravlju, napisavši da u zadnjih nekoliko godina gotovo svakodnevno plače, a usto je objavila nekoliko fotografija na kojima je uplakana. Pratitelje je podsjetila da društvene mreže nisu stvarni život.


U objavi na Instagramu, na kojemu je prati 47 milijuna obožavatelja, pozvala je sve koji se suočavaju sa sličnim problemima da zapamte kako nisu sami, piše BBC.


Dvadesetpetogodišnja manekenka je i ranije javno govorila o borbi s teškom depresijom i anksioznošću s kojima se bori još od tinejdžerske dobi.
Napisala je da ju je na objavu potaknuo video zapis Willow Smith koja je govorila o nesigurnosti i tjeskobi, dodavši da su joj upravo Willowine riječi pomogle da se osjeća “manje usamljeno”.


Usto je podijelila isječak iz Willowina videa uz niz vlastitih fotografija na kojima je i sama uplakana.


“Društveni mediji nisu stvarni. Ponekad je sve što trebaš čuti to da nisi sam/a. Dakle, poručujem ti da nisi sam/a. Volim te, vidim te i čujem to što govoriš”, napisala je među ostalim.


bella_hadid

Foto: InstaStory


Podsjetila je da mentalno zdravlje i kemijska ravnoteža u organizmu “nisu linearni” te ih je usporedila s rollercoasterom.


Bella je podijelila nekoliko savjeta obožavateljima koji se možda bore sa sličnim mentalnim problemima.


“Želim da znate da uvijek postoji svjetlo na kraju tunela, a rollercoaster se u jednom trenutku potpuno zaustavi. Bit će bolje”, nastavila je.


Bella je napisala i da se dosad više puta suočavala sa sličnim problemima te da zna da je moguće naučiti se nositi s boli radite li na sebi i provodite li dovoljno vremena nastojeći otkriti koji su to okidači i traume.


U siječnju je napravila stanku u korištenju društvenih mreža da bi se usredotočila na vlastito mentalno zdravlje.


Humanitarna organizacija za mentalno zdravlje Mind procijenila je da se svaka šesta osoba u Engleskoj svaki tjedan suočava s problemima poput anksioznosti i depresije.