EGOT

Adele osvojila nagradu “Emmy”: Uskoro bi mogla dobiti povlašteni status

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Pjevačica je već osvojila brojna nagrade, a jedan korak je dijeli od posebnog priznanjaAdele je nastavila sa svojom svjetskom dominacijom pokupivši “Creative Emmy” na dodjeli nagrada u subotu navečer – što znači da je samo jedna nagrada od EGOT statusa.


EGOT status odnosi se na sve umjetnike koji su osvojili četiri velike nagrade – “Emmy”, “Grammy”, “Oscar” i “Tony“.


Glazbenica je prethodno osvojila Oscara i brojne Grammyje, a sad joj treba još samo nagrada “Tony” kako bi skupila cijeli set.
Pjevačica je osvojila čak pet nagrada u svim kategorijama u kojim je bila nominirana za specijal “Adele’s One Night Only“, u kojem je nastupala pred brojnim slavnim osobama u LA-u, uključujući Leonarda DiCaprija, Selenu Gomez, Donalda Glovera i Gordona Ramsayja, te odradila intervju s Oprah Winfrey.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Adele (@luv.adele)Glazbena legenda iza sebe ima 15 Grammyja za svoje različite albume, a također je osvojila Oscara 2013. u kategoriji najbolje originalne pjesme za pjesmu iz filma James Bond: “Skyfall”.


Međutim, Adele je ranije priznala da kako nije sigurna hoće li ikad imati priliku osvojiti “Tonya”.


U razgovoru s Jamesom Cordenom u sklopu “Carpool Karaoke” emisije rekla je: “Tony ipak nije baš vjerojatan, zar ne? Što ću raditi?”


James ju je pitao: “Što, pisati veliki mjuzikl?”


“Nemam vremena za to”, uvjeravala ga je Adele. “Što ako nikog ne bude bilo briga?” odgovorila je pjevačica.


Do sad je 17 ljudi osvojilo ovo posebno priznanje i EGOT status, a ostaje vidjeti hoće li im se i Adele pridružiti, piše Metro.