Novi dom

Adele otkrila zašto se ne planira vratiti u London, ali i što ju najviše izluđuje kod novopečenog muža

L. S.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Prošlog mjeseca Adele je na neki način "potvrdila" da se udala za svog dečka, sportskog agenta Richa PaulaPjevačica Adele Los Angeles zove svojim domom još od 2016., a prošle je godine ondje kupila vilu koja navodno vrijedi 58 milijuna dolara.


Tamo joj je posebno ugodno za biti primarno zbog vremena, otkrila je, kako prenosi Sky News.


“Imam jako veliku sezonsku depresiju, tako da mi vrijeme ovdje odgovara. Ponekad je to čudno, jer ja sam velika Britanka”, kazala je.
Također je nadodala da joj se Los Angeles sviđa jer ju se, kako je rekla, “pušta na miru”:


“Za svakoga tko nikada nije bio u LA-u, pretpostavljate da bi bilo suprotno. Ali ovdje ima toliko poznatih ljudi da oni ne gube vrijeme”.


Ipak, pjevačica čezne za londonskim domom:


“Jako mi nedostaje London, ali nedostaje mi onaj London prije nego što se sve ovo dogodilo u mom životu”, kazala je izjavivši kako ju vlastita pjesma “Hometown Glory” čini jako emotivnom.


“Napisala sam ju dan nakon što sam otišla na svoj prvi prosvjed. U Londonu, u Velikoj Britaniji, bili smo ljuti na Tonyja Blaira jer je krenuo u rat s Irakom. Bilo je to osjećaj kao da se u Londonu okupilo milijun ljudi, a mi marširamo. Ja sam imala 16 godina, i ja i moja prijateljica Olivia smo išle. Napravile smo plakat i djelovalo je tako snažno”, prisjetila se.


Prošlog mjeseca Adele je na neki način “potvrdila” da se udala za svog dečka, sportskog agenta Richa Paula.


“Rich i ja smo oduvijek znali sve jedno o drugome od dana kada smo se našli”, izjavila je, te podijelila što ju kod njega najviše izluđuje, a to je slušanje njezine glazbe.