Telefonska centrala

Zbog kvara riječka gradska uprava, tvrtke i ustanove ostale bez telefona i e-maila

Portal Novi list

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Radovi na otklanjaju kvara su u tijekuZbog kvara na središnjem komunikacijskom uređaju s telefonskom centralom u zgradi Grada Rijeke, Titov trg 3, otežana je i povremeno u potpunosti onemogućena telefonska komunikacija i komunikacija elektroničkom poštom prema nekim Odjelima, ustanovama te trgovačkim i komunalnim društvima Grada Rijeke.


Kvar i njegovo otklanjanje uzrokuju poteškoće u radu te povremene prekide rada telefonskih linija i elektroničke pošte prema tri Odjela Grada Rijeke koji su smješteni u zgradi na Titovom trgu 3. Riječ je o Odjelu za komunalni sustav, Odjelu za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem te Odjelu za gospodarenje imovinom.


Zbog istog kvara, poteškoće i povremene prekide rada telefonskih linija i elektroničke pošte imaju i Autotrolej, Rijeka promet, Vodovod i kanalizacija, Hrvatski kulturni dom na Sušaku, HNK Ivana pl. Zajca, Ri-stan i RiHub.
Radovi na otklanjaju kvara su u tijeku.


Građane molimo za razumijevanje i zahvaljujemo na strpljenju.


Na portalu Grada Rijeke www.rijeka.hr građani će biti pravovremeno informirani o otklanjanju kvara, odnosno, o vraćanju pojedinih usluga koje su im u ovom trenutku nedostupne ili im je pristup otežan.