Udruga PaRiter

Sve o cjelovitoj seksualnoj edukaciji i mladima saznajte u subotu na tribini u Dnevnom boravku

Portal Novi list

Foto Screenshot

Foto Screenshot

Na tribini saznajte zašto je cjelovita seksualna edukacija važnaUdruga PaRiter u subotu, 11. srpnja u 19 sati u kafiću Dnevni boravak organizira tribinu “Cjelovita seksualna edukacija i mladi”.


“U ljetnom i neformalnom ambijentu saznajte nešto više o našem projektu „INCORE – Informed, conscientious & responsible“, koji je za cilj imao uključivanje mladih u teme cjelovite seksualne edukacije.


U projektu su sudjelovali mladi iz Hrvatske, Italije i Španjolske, a naše domaće snage će vam ispričati što su sve radile/i, kakvo im je bilo iskustvo međunarodne suradnje, i ono najbitnije, zašto je cjelovita seksualna edukacija važna i do kojih su sve spoznaja i zaključaka došle/i tijekom provedbe aktivnosti na projektu – od sudjelovanja na treningu, izrade istraživanja, analiziranja rezultata do izrade infografika.
Dođite poslušati naše pametne, angažirane i motivirane (i motivirajuće!) mlade ljude. A možda nešto i naučiti”, poručuju organizatorice iz Udruge PaRiter.


Projekt je pokrenut u partnerstvu s organizacijama Associazione TDM 2000 iz Italije i Adalet iz Španjolske. Projekt je financiran sredstvima programa Europske unije Erasmus+.


Radi epidemioloških mjera posjetitelji se mole da ponesu zaštitne maske.