Akcija

Solidarnost riječkih obrtnika: Članovi će dobiti zaštitne maske

Sanja Gašpert

Udruženje obrtnika Rijeka

Udruženje obrtnika Rijeka

Atelier mode M. S. & S te krojački obrti Botun, D’Image, Lilium dresses, Rubi porubi i Stopica dio su svog radnog vremena odvojili za šivanje 3.127 kvalitetnih, zaštitnih maski za kolege obrtnikeRiječki obrtnici ponovno pokazuju svoju solidarnost, posebice u kriznim vremenima. Uz poruku »Budimo odgovorni, ostanimo pozitivno – negativni«, Udruženje obrtnika Rijeka, Bakar, Kraljevica, Čavle i Kostrena tijekom prosinca i siječnja će u svojim prostorijama svojim članovima dijeliti zaštitne maskice za lice koje su iskrojile i sašile članice Sekcije krojača i modnih dizajnera Udruženja.


Atelier mode M. S. & S te krojački obrti Botun, D’Image, Lilium dresses, Rubi porubi i Stopica dio su svog radnog vremena odvojili za šivanje 3.127 kvalitetnih, zaštitnih maski za svoje kolege obrtnike.


Tiskarski obrt AB graf i Gec d.o.o. svojim su sponzorstvom također sudjelovali u realizaciji projekta. #IspodJeUvijekOsmijeh slogan je koji krasi jednu stranu zaštitne maske Udruženja.
– Podjelom maskica želimo još jednom pozvati javnost na društveno odgovorno ponašanje u cilju prevencije širenja zaraze koronavirusom što je vrlo važno u ovim teškim vremenima, stoga pozivam sve naše članove da se jave u naše Udruženje u Vukovarskoj 21 i preuzmu svoje darove.


Iskoristio bih ovu prliku da svima poželim sve najljepše za nadolazeće blagdane uz nadu da ćemo odgovornim ponašanjem što prije zakoračiti u »staro normalno« – zaključuje Darko Sertić, predsjednik Udruženja obrtnika Rijeka