'Grad je luka, luka je grad'

Rijeka Boat Show: Deseci izlagača na Gatu Karoline Riječke

Hina

Rijeka Boat Show / Snimio Damir ŠKOMRLJ

Rijeka Boat Show / Snimio Damir ŠKOMRLJ

Posjetiteljima će, uz prezentacije plovila, biti omogućene probne vožnje, a najavljen je i prateći program riječke Visoke poslovne škole PARNa ovogodišnjem Rijeka Boat Showu se od petka do nedjelje predstavlja nekoliko desetaka izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja, uz slogan “Grad je luka, luka je grad”.


Riječki je nautički sajam u petak otvoren na Gatu Karoline Riječke, a izlagači na njemu predstavljaju najnovije trendove i proizvode, od hrvatske male brodogradnje, preko plovila inozemne proizvodnje, među kojima su i neke premijere na hrvatskom tržištu, pa do prateće opreme.

Foto galerija: Rijeka Boat Show 2020 Foto: Damir ŠkomrljPosjetiteljima će, uz prezentacije plovila, biti omogućene probne vožnje, a najavljen je i prateći program riječke Visoke poslovne škole PAR.
Organizatori ističu da se sve održava u skladu s propisanim uputama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite te da su, usprkos koraonakrizi, uspjeli okupiti više izlagača nego lani.


Sajam su poduprli Grad Rijeka, Lučka uprava Rijeka i Županijska komora Rijeka.


Uz trodnevni program Rijeka Boat Showa, tijekom vikenda u moru ispred Rijeke održat će se i 21. međunarodna jedriličarska regata Fiumanka.