Dali podršku

Riječki HSLS podržao HDZ i Josipa Ostrogovića

Ervin Pavleković

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej DrechslerNa Korzu ispred gradskog sata održana je konferencija za medije na kojoj je riječki ogranak HSLS-a dao podršku HDZ-ovoj listi za Gradsko vijeće grada Rijeke i HDZ-ovom kandidatu za Gradonačelnika grada Rijeke.


Kako je predsjednica HSLS-a Rijeka Gordana Grubišić istaknula, riječki ogranak te stranke daje punu potporu HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika Josipu Ostrogoviću koji, kako kaže, ima jasan, konkretan i provodi program razvoja grada Rijeke.


Njegov je program tako usmjeren prema brizi najugroženijih članova grada, djeci i starijima te prema razvoju i oživljavanju privrede i izgradnji neophodne infrastrukture potrebne jednom gradu, od autobusnog kolodvora, staračkog doma, do dječjih vrtića, boreći se za svako radno mjesto.
Ogranak riječkog HSLS-a dao je potporu i HDZ-ovoj listi za gradsko vijeće, jer su izneseni programi djelovanja, kako su istaknuli, srodni s HSLS-ovim programima, a samu listu predvode časni i pošteni ljudi koji zaslužuju njihovu potporu i glas.


Također su pozvali sve svoje članove i simpatizere da poklone svoje povjerenje i svoj glas daju HDZ-ovoj listi za Gradsko vijeće i HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika, Josipu Ostrogoviću.