Svirati se mora

Psihomodo Pop i Let 3 u Rijeci započinju zajedničku turneju

Ivana Kocijan

Let 3 / Foto Marko Gracin

Let 3 / Foto Marko Gracin

U Rijeci će im se 18. lipnja kao predgrupa pridružiti još jedan riječki bend, narančasti kolektiv Mrave BrojimDa se, kad su koncerti u pitanju, situacija konačno počinje vraćati u normalu, potvrđuje vijest o tome da dva legendarna domaća rock benda, zagrebački Psihomodo Pop i riječki Let 3, kreću na zajedničku turneju koju će otvoriti u Rijeci, sljedećeg petka 18. lipnja, u samom centru grada, točnije na Trgu Riječke rezolucije.


Već tjedan dana kasnije, u subotu 26. lipnja, održat će koncert pred pulskom publikom. U Puli će zasvirati u prostoru dvorišta kluba Rojc, a uskoro će biti objavljeni i ostali datumi turneje i gradovi u kojima će u sklopu nje nastupiti.


U Rijeci će se Psihomodo Popu i Letu 3 kao predgrupa pridružiti još jedan riječki bend, narančasti kolektiv Mrave Brojim koji će tom prigodom uživo premijerno predstaviti upravo objavljeni album prvijenac “Zemlja Kamenog Bizona”.
Ulaznice su u prodaji od petka u sustavu Eventima, a zbog epidemioloških mjera, u prodaju će biti pušten ograničen broj ulaznica – u Rijeci će u prodaji biti svega 400 ulaznica po cijeni od 110 kuna u pretprodaji, a u Puli svega 300 ulaznica po cijeni od 100 kn u pretprodaji.


Ako ostane ulaznica, na dan koncerta, cijena će biti nešto veća, a u slučaju dodatnog popuštanja mjera, u prodaju će biti puštene dodatne ulaznice.


Koncerti će biti održani uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.