Upisi u radionice

“Proljeće u domu mladih”: Za osnovnoškolce radionice robotike, 3D printanja i još mnogo toga zanimljivog

Ingrid Šestan Kučić

Radionice će se odvijati u jutarnjim satima, a cijena jedne radionice od dva sata je 150 kuna.RIJEKA – Dom mladih započeo je s upisima u edukativne i zabavne radionice »Proljeće u Domu mladih« koje se organiziraju tijekom proljetnih školskih praznika. Radionice su namijenjene osnovnoškolskom uzrastu, a odvijat će se od 14. do 22. travnja.


Osnovnoškolci će imati priliku polaziti radionice robotike, 3D printanja, modelarstva te videoradionicu, zatim glazbenu i likovnu radionicu, kao i tečaj vožnje bicikla po prometnim pravilima za djecu koja već znaju voziti biciklu. Radionice će se odvijati u jutarnjim satima, a cijena jedne radionice od dva sata je 150 kuna, dok kombinacija dvije radionice iznosi 250 kuna. Drugo dijete i svako iduće dijete iz iste obitelji ostvaruje popust od 25 posto.


Predbilježbe za kreativne radionice obavljaju se isključivo putem online prijavnice redoslijedom zaprimanja te ne podrazumijevaju direktan upis u tražene aktivnosti, a prednost upisa imaju redovni polaznici aktivnosti Doma mladih tekuće školske godine.