Nagradna igra Novog lista

Paula Kučan: Malo sreće i tata donijeli su mi novi Renault Clio!

Bruna Matičić

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Sretnu vijest o osvojenom automobilu prva je doznala Paulina majka, Karmen Kučan koja je prijepodne obavljala kupovinu u Tower Centru i s nekolicinom gledatelja odlučila je popratiti izvlačenjeDanašnji dan Paula Kučan iz Čavli pamtit će cijeloga života jer upravo je ona dobitnica glavne nagrade Novog lista i Adria P.A., automobila Renault Clio. Izvlačenje ove iznimno vrijedne nagradne igre Novog lista upriličeno je na prvom katu Tower Centra Rijeka i proteklo je u veseloj atmosferi koju je dodatno povećao pomalo nesvakidašnji događaj.


Naime, sretnu vijest o osvojenom automobilu prva je doznala Paulina majka, Karmen Kučan koja je prijepodne obavljala kupovinu u Tower Centru i s nekolicinom gledatelja odlučila je popratiti izvlačenje. Nakon proglašenja imena dobitnice Karmen Kučan nije mogla vjerovati da je upravo njezina kćer osvojila novi Renault Clio.


– Ne mogu vjerovati! Slučajno sam naišla, nisam ni znala da je izvlačenje u Tower Centru. Za nagradu je zaslužan moj suprug, Ranko koji je revno izrezivao kupone i predao kćeri da ih ispuni na svoje ime i ubaci u sandučić. Budući da našoj Pauli treba novi auto, sreća je još veća, kazala je iznenađena Karmen sa suzom radosnicom u oku.

Pauli Kučan sreću je donio Boris Skoblar, voditelj prodaje Adria P.A. Škurinje, koji je zaronio u vozilo prepuno omotnica i iz mnoštva izvukao upravo onu sretne dobitnice.


Izvlačenje je pod budnim okom pratila stručna komisija, i to Valentina Vlah i Andrea Žagar Ban iz promocije Novog lista, Sanja Matić iz marketinga Tower Centra te javnobilježnička prisjednica Nada Jovanić, koje su bile zadužene za provjeru izvučene omotnice i prebrojavanje kupona kako bi sve bilo po pravilima i zakonu.


Podsjetimo, ovaj ciklus nagradne igre trajao je od 2. do 17. listopada, a za sudjelovanje je bilo potrebno sakupiti, pravilno ispuniti te poslati petnaest kupona, odnosno četrnaest plus jedan dopunski kupon.


Foto galerija: Izvlačenje nagradne igre Novog lista - Renault Clio Foto: Sergej Drechsler


Vlasnicu novog Renault Clio automobila posjetili smo netom nakon izvlačenja u njenu domu, u kojemu je zbog dobivene nagrade vladalo veselje.


– Kad ste me nazvali da sam osvojila nagradu mislila sam da se netko šali, a moram reći da ni sada još nisam u potpunosti svjesna. Inače za ovo je zaslužan moj otac. On je vjerni čitatelj i dugogodišnji pretplatnik Novog lista koji uvijek igra na nekoga iz obitelji.


Ovaj put uredno je izrezao i složio kupone i dao mi ih je. Obećala sam mu da ako osvojim nagradu reći kako je to njegova zasluga. Malo sriće i tata donijeli su mi novi auto, kazala je Paula Kučan koja nije sakrivala oduševljenje i sreću.


– Osvojeni Renault Clio tek je nekoliko mjeseci na tržištu te pripada novoj generaciji, a popularno ga nazivaju i Clio 5. Tehnološki je napredan i izgledom se naslanja na prethodni Clio koji je bio iznimno tražen i zabilježio je vrlo dobru prihvaćenost i prodaju u svijetu.


Riječ je o atraktivnom automobilu koji sadrži navigaciju, tablet, razna pomagala u vožnji te implementirane nove moderne sustave u samo vozilo i najbolju razinu opreme, a u ponudi ga imamo i u hibridnoj verziji, kazao je Boris Skoblar iz Auto-centra Adria P.A. koji na Škurinjama postoji od 1998. godine i ovlašteni je koncesionar i zastupnik Renault i Dacia te kupcima i korisnicima nudi kompletnu uslugu na jednom mjestu od kupnje, registracije do servisa.