Ljeto na Gradini

PAR Gradina znanja – mjesto dobre energije!

Portal Novi list

Osjetila se snažna, pozitivna energija koju su s Trsata odaslale dalje i, nadamo se, motivirale i druge žene da se upuste u svijet poduzetništvaJučer je održana PAR Gradina znanja, manifestacija Visoke poslovne škole PAR koja se odvija u sklopu Ljeta na Gradini. Cilj manifestacije je pružiti podršku poduzetnicama putem besplatnih radionica i predavanja te im osigurati predstavljanje i promociju proizvoda.


Uz pridržavanje svih preporuka i epidemioloških mjera, organizatori su posjetiteljima pripremili bogat program uz atraktivne sadržaje.


Na Gradini su se predstavili OPG-ovi Primorsko – goranske županije i predstavili svoje proizvode koje stvaraju s puno truda i entuzijazma. Oksana Balyk Kirinčić održala je zanimljivo predavanje “Uvod u svijet online prodaje”, a po reakciji sudionika odabrana tema je bila pun pogodak.
Veliki interes vladao je i za dvije radionice – vizažistica Leana Garčev predstavila je kako treba izgledati business make up, a fotograf Ivor Mažar je kroz atraktivnu radionicu pokazao kako pravilno pozirati da bismo bili zadovoljni fotografijama.


Foto galerija: PAR Gradina znanja Foto: Vedran Karuza


Na kraju večeri, održan je panel koji je moderirala Marija Mažar, a panelistice Gordana Nikolić, Ines Matić i Sanja Lopar oduševile su prisutne svojim životnim i poduzetničkim pričama te porukama.


Kako je navela Sanja Lopar, osjetila se snažna, pozitivna energija koju su s Trsata odaslale dalje i, nadamo se, motivirale i druge žene da se upuste u svijet poduzetništva.


Dekanica Visoke poslovne škole PAR, Gordana Nikolić predstavila je projekt “Ženski inkubator – za sljedeću generaciju poduzetnica” te najavila objavu natječaja za nezaposlene mlade djevojke do 34 godina kao posebno prepoznatu skupinu osoba u nepovoljnom položaju zbog nedostatka radnog iskustva odnosno nedovoljno razvijenih kompetencija.


Riječ je o edukacijskom projektu kojim se ulaže u obrazovanje žena za poduzetništvo tako da se educiraju o poduzetničkim vještinama i razvoju poduzetničkih ideja zalažući se za jednaki i otvoreni pristup tržištu rada.


Studenti PAR-a Monica Rogić i Borna Benko nježnim su taktovima uveličali čarobnu večer Ljeta na Gradini.


Manifestaciju su podržali Adrialab, Bottega Gold, Fidelio Tailor, PIK Rijeka, Primorsko – goranska županija i portal Stilueta.


Sljedeći, a ujedno i posljednji program ovogodišnjeg Ljeta na Gradini, posjetitelje očekuje sutra, kada će na Trsatsku gradinu iluzionist Andrej Škedel donijeti dašak magije. Ulaznice za iluzionistički show mogu se kupiti u Vintage baru na Gradini, u Dallas Music shopu te putem sustava Mojekarte.hr.