Završio proljetni ciklus

Održan drugi modul edukacija za iznajmljivače; na jesen slijede nove radionice

Alenka Juričić Bukarica

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Teme u sklopu drugog modula online radionica bile su Unapređenje kvalitete obiteljskog smještaja kroz projekt oznake kvalitete Kvarner Family, Transformacija usluga i gostoljubivost te primjere dobre prakse iz Gorskog kotara, okolice Rijeke i otokaRIJEKA – Turistička zajednica (TZ) Kvarnera održala je drugi modul edukacija za iznajmljivače organiziran u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija. Teme u sklopu drugog modula online radionica bile su Unapređenje kvalitete obiteljskog smještaja kroz projekt oznake kvalitete Kvarner Family, Transformacija usluga i gostoljubivost te primjere dobre prakse iz Gorskog kotara, okolice Rijeke i otoka.


– Na radionicama nastojimo i kroz primjere dobre prakse pokazati što drugi rade i na koji način osmišljavaju i obogaćuju svoju ponudu. Na taj način i oni koji se već bave pružanjem usluga u domaćinstvu ili oni koji bi posao tek pokrenuli, mogu iz »prve ruke« čuti od ostalih iznajmljivača njihova vlastita iskustva. Zahvaljujem svim predavačima koji su se odazvali našem pozivu i podijelili svoja znanja tijekom ovog proljetnog ciklusa radionica kao i iznajmljivačima koji prate naše radionice, istakla je direktorica TZ-a Kvarvera Irena Peršić Živadinov.


Inače, nakon odrađenog proljetnog ciklusa, županijski će TZ na jesen nastaviti s novim programom radionica namijenjenih iznajmljivačima čiji je cilj stvoriti temelje za rješavanje izazova iznajmljivača obiteljskog smještaja u poslovanju i podići kvalitetu cjelokupne usluge u ponudi obiteljskog smještaja kvarnerske regije.