"Društvo za zaštitu životinja Rijeka"

Ne kupuj, udomi! Ovi umiljati psi žele biti dio vaše obitelji

P. N.

Ovo je Lena u društvu volonterke s kojom se odlično slaže / Foto facebook

Ovo je Lena u društvu volonterke s kojom se odlično slaže / Foto facebook

Riječki azil traži pomoć građana koji su spremni primiti u svoj dom četveronožnog prijatelja, koji će ih vjerno pratiti kroz život 


Azil za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka” nastoji pomoći ostavljenim životinjama, pružajući im smještaj i liječenje, no krajnji mu je cilj nalaženje trajnog doma za napuštene psiće. Stoga traži pomoć građana koji su spremni primiti u svoj dom četveronožnog prijatelja, koji će ih vjerno pratiti kroz život.


“Znate li da za njega nitko nikada nije niti pitao? Nazvao i poželio da bude bas njegov. Nitko nikada. A znate li koliko Vito voli ljude, pažnju, društvo? Srce nas boli koliko on traži, a kako mu mi više od ovoga ne možemo dati. Vito nije velika njuškica, život je do sada proveo zavezan, sada je u boksu. Vito zaslužuje bolje. Ukoliko ga želite udomiti nazovite broj 091 133 11 62, 091 151 61 60”, poručuju volonteri riječkog azila.

“River je ostao zadnji neudomljen Ayin štenac. Društvo su mu plišanci jer mu fale njegova braća i sestrice. Napunio je 3 mjeseca, ima 4,5 kg, biti će manjeg rasta. Karakterno je izuzetno nježan i miran štenac, tako da tko ga god udomi neće imati nikakvih problema. Udomite Rivera. Zainteresirani mogu nazvati broj 0911516160”, poručuju volonteri riječkog azila za pse.“Ovo je Don, kod nas je već dvije godine. Ne trebamo govoriti koliko je lijep, to svi vidite, govorit ćemo o tome kakav je. Don je pas koji kada ga vidite pomislite wow, a kada ga upoznate, taj wow postaje jos veći. Don se slaže sa svima, često ide na izlete i za njega svi imaju samo riječi hvale. Nevjerojatno je da ga do sada nitko nije odabrao i poželio da bude samo njegov. Ali mi ne odustajemo dok ne nađe dom. Zainteresirani mogu nazvati brojeve 091 133 11 62 i 091 151 61 60”, piše na Facebook stranici riječkog azila.“Rijetko tko je imao prilike upoznati ovog nježnog diva. Zašto? Jer je Lena dosta plaha. Od novih ljudi bježi, boji se nepoznatih zvukova, boji se novih lokacija…No meni koja sam ju upoznala, baš upoznala, osvojila mi je srce. Ne možete ni zamisliti koliko mi se srce ispuni srećom kad ona dođe do mene i stavi svoju glavu na moje rame i tako stojimo zagrljene. Kad spokojno diše dok se mazimo. To je baš prava ljubav. Samo što uvijek traje prekratko. Njoj tražimo njenog čovjeka s kojim će dobivati ljubav, pažnju i maženje non-stop. Za upoznati ju nazovite nas na broj 091 1331162”, poručuje jedna od volonterki riječkog azila.


“Od naših pjevača ostale su njih tri. Tako slične a tako drugačije. Svaka je posebna na neki svoj način. Nalaze se na privremenom smještaju i jedva čekaju da na vrata zakucaju samo njihovi ljudi. Bit će srednjeg rasta. Zainteresirani mogu nazvati broj 091 133 11 62”, poručuju volonteri azila za pse.