Koalicija "ide dalje"

Lista SDP-PGS za Općinu Klana: Učinili smo puno i učinit ćemo još više

Bruna Matičić

Za većinu projekata u prethodnom mandatu učinili smo sve potrebne predradnje pa ćemo ih provesti već u prvoj polovini idućeg mandata, istaknula je Željka Šarčević GrgićKLANA – Koalicija SDP-PGS koja u izbornu utrku u Općini Klana kreće na čelu sa sadašnjom načelnicom i kandidatkinjom za idući mandat Željkom Šarčević Grgić jučer je u Klani predstavila listu za Općinsko vijeće.


– Ova je koalicija u prethodne četiri godine učinila jako puno. Život u općini Klana je poboljšan u svakom smislu i provedeno je jako puno projekata, tako da i u idućem mandatu nastupamo pod sloganom »Idemo dalje! Zajedno!«. Predstavili smo naš program za iduće mandatno razdoblje koji je realan i provediv, a budući da smo za većinu projekata u prethodnom mandatu učinili sve potrebne predradnje, provest ćemo ih već u prvoj polovini idućeg mandata, istaknula je Željka Šarčević Grgić.


Slavko Gauš, drugi na listi za Općinsko vijeće, odmah iza kandidatkinje za načelnicu, istaknuo je da je »ovo koalicija koja jamči sigurnost i napredak te vjerujemo da su ljudi već prepoznali naš trud i rad«.
– Uz Slavka Gauša, političkog veterana i čovjeka s dugogodišnjim iskustvom u svim sferama života u Općini Klana, ali i šire, budući da je i dalje vrlo aktivan u vatrogastvu i potpredsjednik je Hrvatske vatrogasne zajednice, tu je i Dušan Štemberger, predsjednik nadzornog odbora DVD-a Klana, volonter i član Društva za povjesnicu Klane. Na listi se nalazi i Miloš Poklar, rođeni Liščan s adresom u Klani, član lovačkog društva, volonter i dobri duh Lisca te sudionik svih akcija i prigoda humanitarnog karaktera te Valter Štemberger, nezavisni kandidat na našoj listi, ugledan poduzetnik i dugogodišnji vijećnik u nekoliko mandata Općinskog vijeća Općine Klana, kazala je Šarčević Grgić te predstavila i članice liste.


– Tu su neka stara, ali i nova lica. Izabela Šestan iz Studene, ekonomistica s glazbenom školom koja se u radu s djecom istaknula u Multimedijalnom centru, Marina Simčić, energična mlada žena, rođena Liščanka, udana u Škalnicu, te jednako aktivna u oba naselja naše općine. Zatim Vedrana Piković iz Studene, dugogodišnja vijećnica u Općinskom vijeću Općine Klana, jedna od osnivačica SDP-a u Klani i predsjednica udruge Studenjske maškare, te Antonija Iskra iz Klane, umjetnica i dugogodišnja članica DVD-a Klana koja se istaknula u radu s brojnim generacijama mladeži DVD-a Klana, nabrojila je Željka Šarčević Grgić te zaključila:


– Čast mi je da su ovi ljudi, na listi koju predvodim, kvalitetni i predani pojedinci koji su se istaknuli u svim poljima djelovanja u Općini Klana, a svojim iskustvom, profesijama i entuzijazmom učinili su i učinit će još i više za naš kraj!