Treće izdanje

Humanitarni turnir u piciginu “Dobri Kamov” u subotu na plaži Sablićevo

Marinko Glavan

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Svi prihodi bit će donirani Udruzi Svjetionik iz Rijeke, za rehabilitaciju i edukaciju djece i mladih s posebnim potrebamaTreći humanitarni turnir u piciginu, pod nazivom »Dobri Kamov«, bit će održan u subotu, 22. kolovoza, s početkom u 16.30 sati, na plaži Sablićevo na Pećinama.


Na plaži ispod popularnog Beach bara Kamov će svi zainteresirani, bez obzira na dob i spol, moći odmjeriti snage u najpopularnijem ljetnom sportu, pri čemu će svi prihodi biti donirani Udruzi Svjetionik iz Rijeke, za rehabilitaciju i edukaciju djece i mladih s posebnim potrebama.


Na turniru mogu sudjelovati ekipe od četiri do pet članova, kotizacija je 50 kuna po članu ekipe, a prijave se mogu podnijeti na broj mobitela 095 820 6449 (Sandi Basić).
– Unatoč čudnim vremenima, na izričito traženje šire javnosti, morali smo nastaviti tradiciju jer prošle dvije godine su bile čudo, fenomenalna atmosfera, zezancija i hrpa dobrih ljudi. Ne smijemo zanemariti ni novac koji smo donirali u dobre, humanitarne svrhe, jer to i je bit svega.


Prošle smo godine skupljali za sportsku opremu djece i mladih iz Doma za preodgoj na Podmurvicama, a pretprošle za liječenje malog Maura Baraka️. Ove godine, naravno, uz epidemiološke mjere, nema grljenja i ljubakanja među članovima različitih ekipa, molimo sve za odgovorno ponašanje.


Naravno, ako je netko bio u žarištima zaraze zadnjih desetak dana prije turnira ili ima bilo kakve simptome respiratornih infekcija, neka preskoči ovu godinu, moramo misliti jedni na druge️, rekli su Sandi Basić i Haris Tančica, organizatori turnira, dodajući kako će ekipe ocjenjivati najpošteniji tročlani žiri u kategorijama zalaganja, atraktivnosti i simpatičnosti.


– Ali koga briga za poredak i mjesta, važno je dobro se zabaviti i pomoći onima kojima je pomoć potrebna, poručuju organizatori.