EPK 2020

Gradska glazbe Trsat održala promenadni koncert ispred “Konta”

Edi Prodan

SNIMIO: VEDRAN KARUZA

SNIMIO: VEDRAN KARUZA

Posjetitelji su mogli uživati u raznolikom muzičkom repertoaru koji je bio praćen nastupima mažoretkinja, akrobata i plesača različitih plesnih stilovaRIJEKA – U sklopu programa Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture sinoć je na Titovom mostu, na popularnom platou ispred “Konta” održan promenadni koncert Gradske glazbe Trsat.
Nastavak je to programa Civilne inicijative te nastavak uspješnog projekta iz 2019. godine, kada se na istom mjestu održalo čak devet promenadnih koncerata Gradske glazbe Trsat i limenih orkestara iz Spinčići te Marinići.


Gradska glazba Trsat na “Kontu”
Snimio Vedran Karuza


Posjetitelji su mogli uživati u raznolikom muzičkom repertoaru koji je bio praćen nastupima mažoretkinja, akrobata i plesača različitih plesnih stilova.


Nitko nije bio gladan, još manje žedan jer su se za bogatu gastro ponudu pobrinuli okolni ugostiteljski objekti.

Ono što je uz odlično i poticajno muziciranje s uistinu bogatim repertoarom u kojem je svatko mogao pronaći djelić “svoje” glazbe, također važno – činjenica je da su ovakvi koncerti jako lijepo prihvaćeni od građana Rijeke. Ili kako su mnogi zaključili – Rijeka zahvaljujući ovakvim koncertima postaje nalik europskim metropolama u kojima se uživa na sličan način – plesom, pjesmom ili naprosto podrškom takvom vidu zabave i druženja.


SNIMIO: VEDRAN KARUZA