Embassy Films Croatia

Audicija za statiste u Rijeci: Uključite se u snimanje serije u kojoj glumi slavni oscarovac

P. N.

Jučerašnje snimanje u Rijeci / Snimio Vedran KARUZA

Jučerašnje snimanje u Rijeci / Snimio Vedran KARUZA

Casting će se održati u ponedjeljak, 02. listopada, u Rijeci, u Art-kinu, na adresi Krešimirova 2



Tvrtka Embassy Films Croatia objavila je da u ponedjeljak, 2. listopada, organizira audiciju za statiste za seriju koju će još naredna dva mjeseca snimati na području Kvarnera, Paga i Istre.


Jučer je bio prvi dan snimanja u Rijeci. Naime, u ulicama Dolac i Verdijeva snimali su se se dijelovi serije “Šakalov dan”. Riječ je o seriji u britanskoj produkciji o ubojici Šakalu koja će se moći gledati na Netflixu, a u glavnoj je ulozi talentirani i Oscarom nagrađeni britanski glumac Eddie Redmayne.


“Za potrebe  snimanja  britanske akcijske serije tražimo muške statiste iz Rijeke koje vodimo na Pag! Svi troškovi prijevoza i smještaja su pokriveni. Casting će se održati u ponedjeljak, 2. listopada, u Rijeci, u Art-kinu, na adresi Krešimirova 2”, poručuju iz tvrtke Embassy Films Croatia.




Na otoku Pagu će se snimanje odvijati u razdoblju od 11. listopada do 19. listopada. Traže se muški statisti svih profila od 18 do 60 godina, muškarci tamnije boje kose (duža kosa, brkovi i brada su poželjni), muškarci vojničkog izgleda te muškarci različitih etničkih skupina.


Prijavnicu za statiranje građani mogu ispuniti i na linku: https://www.ef-clients.net/castings/application/add/


Ispunjavanjem prijavnice podaci zainteresiranih građana će ostati sačuvani u bazi Embassy Films te mogu biti proslijeđeni klijentima te tvrtke. Prikupljeni podaci će se koristiti isključivo u svrhu  angažmana pojedinih građana na projektima tvrtke. “Ukoliko želite da vaše podatke izbrišemo, molimo da nas obavijestite pismenim putem na e-mail: [email protected]”, poručuju iz tvrtke Embassy Films Croatia.