Novi projekt

Ekonomski fakultet u Rijeci studentima u mobilnoj aplikaciji nudi E-referadu

Portal Novi list

Foto Ekonomski fakultet u Rijeci

Foto Ekonomski fakultet u Rijeci

Najinovativnija stavka bit će definitivno E-referada putem koje će studenti iz mobilne aplikacije moći pristupiti uslugama i obrascima bez fizičkog dolaska na FakultetBrz i kvalitetan način komuniciranja, fokus na važnim informacijama te izrada user friendly programa bili su cilj novog projekta riječkog Ekonomskog fakulteta – prve mobilne aplikacije EFRI namijenjene sadašnjim i budućim studentima te ALUMNI zajednici Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.


Nove generacije mladih ljudi u čak 93% slučajeva pretražuju pomoću mobilnih uređaja mrežne stranice Fakulteta što je uvelike olakšalo odluku u kojem smjeru je potrebno razvijati nove komunikacijske kanale.


Mobilna aplikacija omogućuje preglednost svih važnih podataka i informacija o preddiplomskom i diplomskom studiju te dodatnim sadržajima koji se svaki tjedan nude na Fakultet.

Kako važne informacije ne bi prošle „ispod radara“ tu je i opcija dobivanja obavijesti putem notifikacija dok se učitavanje podataka o nastavnicima i službama na Fakultetu može ostvariti korištenjem QR kod skenera za više od 200 kodova postavljenih u zgradi Fakulteta.


Najinovativnija stavka bit će definitivno E-referada putem koje će studenti iz mobilne aplikacije moći pristupiti uslugama i obrascima bez fizičkog dolaska na Fakultet.


Aplikacija je dostupna i na engleskom jeziku te ju je moguće besplatno preuzeti iz Google Play ili App trgovine.


Mobilnu aplikaciju razvili su članovi ALUMNI EFRI zajednice, Renato Poljak i Ivo Zubčić iz informatičke tvrtka Oxygen Tech d.o.o.