Humanitarna zabava

Drive In Groove party – spektakl kakav u Rijeci još nije zabilježen

Bruna Matičić

Drive in Groove party na Kantridi / Snimio Damir ŠKOMRLJ

Drive in Groove party na Kantridi / Snimio Damir ŠKOMRLJ

Bio je to svojevrstan soundset party u kojem su posjetitelji, plešući i zabavljajući se u skupinama kraj otvorenih automobila, dočekali zalazak sunca uz house i techno ritmove. Dino Damjanović iz Alterna Event Teama nije skrivao zadovoljstvo... 


RIJEKA Na parkiralištu ispod stadiona Kantrida održao se Drive In Groove party, nesvakidašnja zabava humanitarnoga karaktera u organizaciji riječkoga brenda Alterna Event Team.


Nakon svega, epidemija koronavirusa, diktira i uvjete zabave, a riječka ekipa iz Alterne odlično je doskočila izazovu i pripremila spektakl kakav u Rijeci još nije zabilježen.

Foto galerija: Veliki humanitarni Drive in Groove party na Kantridi Foto: Damir Škomrlj

 


Riječ je o posve novom, jedinstvenom konceptu zabave na koji su ljubitelji elektronske glazbe, zbog poštivanja epidemioloških mjera nadležnih institucija, bili obavezni doći u osobnim automobilima.


Parkiralište ispod Kantride bilo je i više nego živo, a sudeći po broju parkiranih automobila izgleda da je mnogima nedostajala ovakva vrsta zabave.


Bio je to svojevrstan soundset party u kojem su posjetitelji, plešući i zabavljajući se u skupinama kraj otvorenih automobila, dočekali zalazak sunca uz house i techno ritmove.


Za glazbu su bila zadužena dva riječka DJ-i i producenta, Bruns Lay i Recep koji su ovoga puta klasičnu pozornicu zamijenili turističkim autobusom i parkiralište ispunili pozitivnim vibracijama i odličnom atmosferom.


Osim dobre glazbe, ljubitelji elektronike uživali su u vrhunskom audio-vizualnom spektaklu za koji se pobrinuo dBoki Sound & Light te zanimljivoj animaciji Linde i Lee Kršanac iz žonglerske skupine Red Rays, a važno je istaknuti da su usput učinili dobro djelo.


Naime, sav prihod prikupljen od prodaje ulaznica će biti donirani KBC-u Rijeka, konkretno Odsjeku dobrovoljnog darivanja krvi.


Dino Damjanović iz Alterna Event Teama nije skrivao zadovoljstvo zbog velikog interesa posjetitelja te je kazao da su njihova očekivanja u vezi ove zabave ispunjena.


Inače, radi se o organizaciji koja odlične glazbene događaje dovodi na atraktivne i neobične lokacije, cilj im je posjetiteljima osigurati vrhunsku glazbu s najboljim house i underground umjetnicima i jedinstven način zabave koji odstupa od uobičajenih i viđenih modela. Pa, mora im se priznati da su u tome i uspjeli!