Veselje

Dobitnici nagradne igre Novog lista i Tower centra Rijeka preuzeli nagrade: Bit će “peglanja” kartica uzduž i poprijeko trgovačkog centra

Sandy Uran

Zdravica za sve / Snimio Marko GRACIN

Zdravica za sve / Snimio Marko GRACIN

Kristina Gaura iz Pleternice osvojila je 30.000 kuna, 20.000 kuna dobio je Boško Jovanović iz Marčelja, a po 5.000 kuna osvojili su Zlatko Cetina iz Jurdana, Helena Jurić i Dušan Jugo iz Rijeke, Ljiljana Tomić iz Sungera i Miro Bošković iz Klane 


RIJEKA – Dobitnicima božićno-novogodišnje nagradne igre pod nazivom »Izreži, izbroji, besplatan shopping osvoji!« u kojoj su Tower Center Rijeka i Novi list darovali svojim vjernim čitateljima shopping iz snova, točnije 75 tisuća kuna raznovrsno raspoređenih, uručene su kartice s dobivenim iznosom. Prisutnima su Premium Visa Gold kartice PBZ Carda u Tower Centru uručile voditeljica marketinga Tower Centra Rijeka Vanja Pletikosa Crnić, koja je ujedno donijela i sreću pri izvlačenju omotnica dobitnicima, te voditeljica promocije Novog lista Ana Furlan.


Dobitnici će kartice koristiti za osobnu potrošnju u prodavaonicama Tower Centra Rijeka, gdje će zasigurno pronaći nešto za sebe i svoje najmilije – od modnih dodataka do igračaka za djecu, knjiga ili detalja za dom.


Iznenađeni i sretni
Izvlačenje nagradne igre održano je u četvrtak, 10. studenoga 2022. godine u Rijeci u Tower Centru Rijeka. Ovo je sedam sretnih dobitnika koji će uživati u predblagdanskom šopingu iz snova – Kristina Gaura iz Pleternice osvojila je 30.000 kuna, 20.000 kuna dobio je Boško Jovanović iz Marčelja, a po 5.000 kuna osvojili su Zlatko Cetina iz Jurdana, Helena Jurić i Dušan Jugo iz Rijeke, Ljiljana Tomić iz Sungera i Miro Bošković iz Klane.


Osvojene iznose na potrošačkim karticama sretni dobitnici, koji su svoje zadovoljstvo iskazali i na dodjeli kartica, sad mogu iskoristiti za osobnu potrošnju u brojnim prodavaonicama Tower Centra Rijeka.


Glavna dobitnica Kristina Gaura kazala je da je jako sretna zbog dobivene nagrade za koju je zaslužan njen partner koji je u Zagrebu prikupljao i izrezivao kupone te ih poslao na njezino ime.


– Presretna sam, premda sam u prvi mah bila i iznenađena. Uživat ću u kupovini. Kupit ću nešto sebi, svojim najmilijima i svakako nešto za uređenje doma, kazala je Gaura.


Nakon uručenih kartica uslijedilo je zajedničko fotografiranje dobitnika, a ovom su prigodom Vanja Pletikosa Crnić i Ana Furlan prisutnima poželjele ugodan šoping i predstojeće blagdane.


Sretni dobitnici s predstavnicama Novog lista i Tower Centra Rijeka / Snimio Marko GRACIN


Bogat prosinački program


Tower Center Rijeka u kojem ovih dana caruje predblagdansko ozračje svojim je posjetiteljima pripremio bogat program događanja, o čemu nam je nešto više kazala voditeljica marketinga Tower Centra Rijeka Vanja Pletikosa Crnić i pritom naglasila važnost suradnje s Novim listom, te o samoj nagradi na Premium Visa Gold kartici PBZ Carda.


– Izuzetno nam je drago da u suradnji s Novim listom i ove godine možemo razveseliti sedam sretnih dobitnika i uljepšati im nadolazeće blagdane. Tko ne mašta o tome da dobije »napunjenu« karticu i krene u shopping, a da pri tome ne razmišlja o potrošnji. Naši dobitnici s Premium Visa Gold kartica PBZ Carda mogu nagradu iskoristiti za osobnu potrošnju u gotovo svim prodajnim mjestima u Tower Centru Rijeka, mogu kupovati i uživati u zaista svemu; od outfita i modnih dodataka do igračaka za djecu, knjiga ili pak zgodnih detalja za dom. Osim što će naši dobitnici moći uživati u pravom blagdanskom shoppingu, Tower Center Rijeka pobrinuo se da ovog adventa svi zajedno uživamo i u bogatom, raznovrsnom i zabavnom programu, i to za sve generacije. Ovaj vikend, od 16. do 18. prosinca, sve će biti u znaku dobre glazbe i mirisnih kolačića jer to je za nas blagdanska čarolija. Sigurni smo da ne možete zamisliti advent bez prekrasnih božićnih klasika, a pogotovo kad ih izvodi nadasve talentirani i svestrani Dino Antonić. Božićni koncert će se održati u petak, 16. prosinca u 18 sati na 4. katu Centra, a svi posjetitelji su pozvani da se pridruže i zapjevaju.


Ana Furlan, voditeljica promocije Novog lista i jedna od sretnih dobitnica / Snimio Marko GRACIN


Fešta za najmlađe


Subota i nedjelja, 17. i 18. prosinca, su rezervirani za one najmlađe koji će uživati u dječjem programu u kuhinji Bake Mraz, uz interaktivnu predstavu, radionice izrade prefinih kolačića i zabavne igre.


Kako šećer uvijek dolazi na kraju, tako i u Toweru u ponedjeljak 19. prosinca stiže Djed Božićnjak koji će se slikati s onim najmlađima te im uz slatkiše pokloniti i fotografiju kao prekrasnu uspomenu. Djedica ostaje u Toweru sve do 23. prosinca, kad mora krenuti na put jer ga čeka najvažniji zadatak. Vjerujemo da je pripremio sve poklone, a pri tome smo sigurni da je nešto pronašao i u mnogobrojnim trgovinama Tower Centra Rijeka, kazala je Vanja Pletikosa Crnić.