Ljetna manifestacija

Bakar se sprema za Margaretino leto, objavljen je poziv za pružanje ugostiteljskih usluga

Sanja GašpertBAKAR – Turistička zajednica grada Bakra i Grad Bakar organizatori su tradicionalne ljetne manifestacije Margaretino leto, a tim je povodom bakarska Turistička zajednica raspisala javni poziv za podnošenje ponuda za pružanje ugostiteljskih usluga tijekom održavanja ovogodišnje manifestacije, od 1. srpnja do 13. kolovoza.


Pravo sudjelovanja imaju sve pravne osobe registrirane u RH i fizičke osobe – državljani RH, koji ispunjavaju propisane uvjete Zakona o ugostiteljstvu i koje su podmirile sve obveze prema TZ-u grada Bakra i Gradu Bakru. Mjesto održavanja je Žal ribara, ističu u bakarskom TZ-u. Ugostiteljske usluge potrebne su za Feštu od brodeta, uz Trio Rio i Josefinu, najavljenu 9. srpnja, Bakarsku noć i koncert Danijele Martinović (15. srpnja), Bakarske susrete uz koncert Giuliana i Diktatora (28. srpnja) te koncert Željka Bebeka (4. kolovoza). Početna cijena zakupa za vrijeme trajanja manifestacije iznosi tri tisuće eura.


Prijave se podnose putem pismene ponude te se dostavljaju poštom ili osobno u zatvorenim omotnicama s naznakom »Ne otvaraj – Ponuda za Javni poziv« na adresu Turistička zajednica Grada Bakra, Primorje 39, 51 222 Bakar.
Prijave se zaprimaju do 10. lipnja do zaključno u 14 sati. Detaljnije informacije o javnom pozivu dostupne su na web-stranicama Grada Bakra i bakarske Turističke zajednice.