Dio svjetskog pokreta zdravlja

Pred Crikvenicom je wellness vikend, pun je aktivnosti na otvorenom

Franjo Deranja

Program aktivnosti Turističke zajednice ostvarit će dvije domaće udruge, partneri projekta u suradnji s njihovim iskusnim fitness trenerima, a to su Concept GYM i Move up Crikvenica.CRIKVENICA – Predstojeći vikend, subota i nedjelja, bit će – ako to dopuste vremenske prilike – ispunjen wellness aktivnostima, i to po uzoru na više od 120 zemalja svijeta. Rujan je često vrlo pogodan mjesec za uživanje u prirodi, vrijeme je u pravilu ugodno i nije previše toplo, pa je Turistička zajednica Grada Crikvenice odlučila uključiti se u dvodnevni program nazvan World Wellness Weekend.


Prijave već stižu na adresu [email protected], a program aktivnosti ostvarit će dvije domaće udruge, partneri projekta u suradnji s njihovim iskusnim fitness trenerima, a to su udruge Concept GYM i Move up Crikvenica.


U ovaj program diljem svijeta uključeni su profesionalni wellness lideri u ugostiteljstvu i turizmu, a njihovi sljedbenici su milijuni ljudi u svijetu koji žele unaprijediti svoje zdravlje i kreativno boraviti u prirodi.
Prvog dana, u subotu, od 10 do 11 sati održat će se funkcionalno vježbanje na otvorenom, a okupljanje je na plaži hotela Kaštel, od 16.30 do 18 sati bit će aktivna šetnja u prirodi s prethodnim okupljanjem na Trgu Stjepana Radića.


U nedjelju je predviđen jednosatni grupni trening uz more, i to također u 10 sati s okupljanjem na plaži hotela Kaštel, a poslijepodne od 16.30 do 18 sati trening u prirodi s prethodnim okupljanjem na Trgu Stjepana Radića.


Planirane aktivnosti usmjerene su na turiste Crikveničke rivijere, ali i na sve ljubitelje aktivnosti na otvorenom jer priroda i zdravlje uvijek su u trendu! – poručuju iz Turističke zajednice grada Crikvenice. U slučaju lošeg vremena čitav dvodnevni program bit će otkazan.