Završila pauza

Projekcije filmova od četvrtka ponovo u Kinu Krk, prvi na programu hvaljeni “Babylon”

Mladen Trinajstić

Cijena ulaznice iznosi 3,50 eura, a karte su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se mogu kupiti i na ulazu u dvoranuNakon dulje pauze uzrokovane kadrovskom neekipiranošću komunalnog društva Vecla koje je, od kad je Kino Krk počelo s radom, bilo zaduženo za tehničko opsluživanje spomenutog projekcijskog kompleksa, rad tog Krčanima važnog sadržaja iznova kreće već ovog tjedna.


Kreativni Krk preuzeo poslove


Uobičajeni tjedni hodogram projekcija filmova, onih namijenjenih djeci, ali i odraslijoj publici, doznali smo danas, vraća se već u četvrtak, kad je na rasporedu prikazivanje hvaljene drame »Babylon«, redatelja Damiena Chazellea, nominirane za ovogodišnju filmsku nagradu Oscar.


Projekcija započinje od 19 sati, najavili su nam predstavnici Kreativnog Krka, udruge koja je u suradnji s komunalcima sad na sebe preuzela poslove tehničkog vođenja kinoprograma koji će se, bude li sve teklo prema planu, u redovitim tjednim intervalima nastaviti i ubuduće.


U subotu Crvčak i mravica
Odmah potom, već u subotu 4. veljače u 12 sati, slijedi i prikaz animirane obiteljske avanture »Cvrčak i mravica« Luke Rukavine.


Cijena ulaznice iznosi 3,50 eura, a karte su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se mogu kupiti i na ulazu u dvoranu, neposredno pred početak projekcije, ako se naravno ulaznice prethodno u potpunosti ne rasprodaju.


Spomenimo i da je iznova aktivan i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednome mjestu okupljati krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja i svim ostalim temama povezanim s programom kinematografije na otoku Krku.