Mali nogomet

Ogreni tradicionalni malonogometni turnir općine Dobrinj održan na igralištu u Klimnu

Ivan Volarić

Sudionici završnice s organizatorima na igralištu u Klimnu/I. VOLARIĆ

Sudionici završnice s organizatorima na igralištu u Klimnu/I. VOLARIĆ

Najboljim igračem proglašen je Vid Šamanić (Kras), najboljim vratarem Bruno Jerčenović (Ogreni), a za najboljeg strijelca turnira nagrađen je Antonio Jerčenović (Ogreni) 


KLIMNO  »Hakleri« Ogreni (Dobrinj) osvojili su malonogometni turnir Općine Dobrinj koji se već godinama tradicionalno odigrava krajem kolovoza ili početkom rujna i okuplja mještane, odnosno ekipe isključivo s područja te krčke općine. Ogreni su u finalu svladali Kras 4:0, dok je u susretu za treće mjesto najugodnije iznenađenje turnira, ekipa Gabonjina bila bolja od DŠR Čižića – 4:2. Na turniru, koji je ove godine odigran u Klimnu, nastupilo je u dva dana osam ekipa.


Najboljim igračem proglašen je Vid Šamanić (Kras), najboljim vratarem Bruno Jerčenović (Ogreni), a za najboljeg strijelca turnira nagrađen je Antonio Jerčenović (Ogreni). Iza kvalitetne organizacije turnira stajali su članovi MO-a Klimno, a ovogodišnje izdanje turnira ostat će upamćeno i po velikim broju mladih sudionika, što je jamstvo da će se jedna lijepa otočka sportska tradicija nastaviti. Posebno priznanje dobila je i dugogodišnja zapisničarka na turniru – Sara Pavačić.