Izabrana

Zvijezdana Klobučar Filčić nova direktorica TZ Lovran

Aleksandra Kućel Ilić

Foto arhiva NL

Foto arhiva NL

Građani je najviše pamte po njenoj ulozi predsjednice Puhačkog orkestra Lovran.Zvijezdana Klobučar Filčić je odlukom Turističkog vijeća Općine Lovran po provedenom javnom natječaju izabrana na mjesto direktorice Turističke zajednice Općine Lovran na razdoblje od četiri godine – javili su iz Općine Lovran.


Nova direktorica je godinama vodila Kulturno ljeto u Lovranu, tečno se služi njemačkim, talijanskim i engleskim jezikom, vodila je vlastitu turističku agenciju, a u posljednje vrijeme je radila za njemački TUI.


Građani je ipak najviše pamte po njenoj ulozi predsjednice Puhačkog orkestra Lovran.
– Moje obrazovno polje usko je vezano uz destinacijski menadžment u okviru kojega sam i diplomirala na Fakultetu za turistički i ugostiteljski menadžment te obranila rad pod nazivom »Razvoj turizma Lovrana – aktualni problemi i moguća rješenja«.


U ovoj turističkoj destinaciji sam rođena i odrasla te mi je i osobno prioritet dati sve od sebe da je dignemo na viši nivo, da stvorimo nove turističke pakete, novi proizvod te na taj način doprinesemo boljitku cijele zajednice – rekla je novoizabrana direktorica.