Organizirano vježbanje

U Matuljima fitness programi opet na otvorenom. Ovo su termini i lokacije

Aleksandra Kućel Ilić

Foto: Općina Matulji

Foto: Općina MatuljiMATULJI – Fitness programi na području općine Matulji s početkom lipnja ponovo će se održavati na otvorenom. Nakon što su korisnici fitness programa tijekom cijele zime vježbali u Domu Jušići i Domu Rupa, s dolaskom toplijih dana vježbanje će se organizirati u vanjskim prostorima.


– Fitness programi održavat će se dva puta tjedno na četiri lokacije tijekom lipnja, srpnja i kolovoza u vremenu od 20.30 do 21.30 u Matuljima – Amfiteatar (ponedjeljak i srijeda) te od 20 do 21 sat na lokacijama Rukavac – školsko igralište (utorak i četvrtak), Brešca – školsko igralište (utorak i četvrtak) i Rupa – igralište Kaljuže (ponedjeljak i srijeda).


Treninzi su prvenstveno namijenjeni mladima i radno aktivnom stanovništvu, ali uključiti se mogu svi zainteresirani, s obzirom na to da su treninzi prilagođeni sposobnostima pojedinog korisnika. Program provode trenerice iz Športsko-rekreacijskog kluba Mali gym iz Rukavca i Absolute life iz Matulja. Mjesečna upisnina za građane iznosi 10 eura po lokaciji, dok preostali iznos sufinancira Općina Matulji.
Svi zainteresirani građani mogu se prijaviti na treningu. Prvi dan održavanja fitness programa na otvorenom za lokacije Rukavac i Brešca je četvrtak, 1. lipnja, dok će fitness programi u Matuljima i Rupi početi u ponedjeljak, 5. lipnja – javili su iz Općine Matulji.