Glumac, pjesnik i glazbenik

Rade Šerbedžija najavio veliki koncert u Opatiji 15. srpnja, dovodi ekipu sjajnih glazbenika

Portal Novi list

Rade Šerbedžija / Foto Željko Koprolčec

Rade Šerbedžija / Foto Željko Koprolčec

Sa svojim Zapadnim kolodvorom predstavit će brojne hitove iz svoje zavidne karijereLegendarni glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija najavio je veliki koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji 15. srpnja sa svojim Zapadnim kolodvorom.


Predstavit će brojne hitove iz svoje zavidne karijere, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim.


Posljednji studijski album “Ne okreći se, sine” Rade je objavio krajem prošle godine, a na njemu su objavljeni hitovi koje je snimio s ekipom sjajnih glazbenika.
Davor Smotke Smotalić (perkusije, prateći vokal), Dario Hleb (bas gitara), Mario Igrec (gitara), Antun Stašić (violina, prateći vokal), Marjan Krajna (harmonika) i gost Dado Marinković (bubanj) doprinijeli su svojim neupitnim glazbenim izričajem.Na pjesmama je Šerbedžija radio i s Huseinom Hasanefendićem Husom, Damirom Urbanom, Darkom Rundekom, Tavitjan brothers, Elvisom Stanićemm, Bornom Šercarom, Marijom Igrecom i Antom Gelom.


Na albumu se nalaze i dvije suradnje i to s Gabi Novak i Matijom Dedićem u Arsenovoj pjesmi Od kako te ne volim te, te na Na nešto me sjeća taj grad koju je Rade Šerbedžija otpjevao skupa s autorom pjesme, Darkom Rundekom.


Rade Šerbedžija se može pohvaliti zapaženim ostvarenjima na dramskom i glazbenom polju, a koncert u Opatiji sjajna je prilika kada ovog cijenjenog umjetnika možete vidjeti na koncertu uživo u odličnoj atmosferi.