Iznenađujuća obavijest

Prodajno mjesto Autotroleja na Slatini će biti otvoreno samo prvog i posljednjeg tjedna svakoga mjeseca

Mirna Šumberac

KD Autotrolej je zaključio da nema potrebe za kontinuiranim radom te su tako i prilagodili radno vrijeme prodajnog mjesta na Slatini, koje će biti otvoreno samo prvog i posljednjeg tjedna svakoga mjesecaOPATIJA – Nedugo nakon ponovnog otvaranja prodajnog mjesta Autotroleja u Opatiji, korisnike javnog prijevoza dočekalo je novo iznenađenje, na prodajnoj kućici nalijepljena je obavijest: »Poštovani korisnici od 19.10.2020. prodajno mjesto ne radi«. Također, na mrežnim stranicama Autotroleja, ako se otvori poveznica »Prodajna mjesta«, može se vidjeti da pod napomenama opatijskog prodajnog mjesta piše: »Prodajno mjesto Opatija radi do 17. listopada 2020. godine«.


Budući da uz to ne pišu nikakve dodatne informacije, korisnike je ovakav natpis zbunio jer su neki od njih zaključili da se prodajno mjesto zatvara za stalno. Zanimalo nas je koji je povod zatvaranja i je li ono dugoročno.


Nadležni Grada Opatije o tome su izjavili:
– Autotrolej će u Opatiji, na prodajnom mjestu Slatina, kako smo obaviješteni, prodavati mjesečne karte od 26. listopada do 6. studenog (ponedjeljak – petak) od 8 do 15.30 sati. Prema dogovoru postignutom između Grada Opatije i KD-a Autotrolej, prijašnje je radno vrijeme bilo na snazi do 15. listopada. Kao što je bilo i najavljeno, utvrđivanjem postojećih potreba korisnika tijekom mjeseca, KD Autotrolej je zaključio da nema potrebe za kontinuiranim radom te su tako i prilagodili radno vrijeme prodajnog mjesta na Slatini, koje će biti otvoreno samo prvog i posljednjeg tjedna svakoga mjeseca.


Rečeno je potvrdila i zadužena za odnose s javnošću KD-a Autotrolej Kristina Prijić.