Hit komedija dolazi u Opatiju

Predstava “Sve o muškarcima” u Centru Gervais 18. veljače

Marina Kirigin

Foto TEATAR GAVRAN

Foto TEATAR GAVRAN

Ova dinamična predstava razotkriva muški svijet s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih ulogaOPATIJA  Svjetska uspješnica, hit komedija »Sve o muškarcima«, održat će se 18. veljače u Centru »Gervais« u Opatiji. Nastala prema nagrađivanom tekstu Mire Gavrana s 18 kazališnih premijera diljem svijeta, od Rio de Janeira do Moskve, 500 repriznih izvedbi u Pragu i više od 400 u Krakovu, ova dinamična predstava razotkriva muški svijet s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti.


Mladena Gavran, koja je režirala »Sve o ženama«, prihvatila se režije i predstave »Sve o muškarcima«, odabravši za nositelje zahtjevnih uloga tri mlada nadarena glumca: Vedrana Komeričkog, Tomislava Krstanovića i Radu Radulovića, koji će publici pružiti istinsko teatarsko zadovoljstvo propitujući krajnje granice glumačkog umijeća. Brzi dijalozi te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije.


Predstava počinje u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 9 eura dostupne su u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici u Opatiji radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music Shopu i Foto Reviji, kao i online na www.mojekarte.hr. Cijena ulaznice za studente i umirovljenike iznosi 7 eura, a popust je moguće ostvariti isključivo na blagajnama Festivala Opatija. Na dan predstave, blagajna u prizemlju Centra »Gervais« otvorena je od 19 sati.