Oaza zdravlja i wellnessa

Noćna utrka “Carmen Sylva” Night Trail Run ove subote, start je u 20 sati

Aleksandra Kućel Ilić

Foto Mateo Levak

Foto Mateo Levak

Sudionici će se okupljati od 19 sati u kavani Strauss u hotelu Palace BellevueNoćna utrka “Carmen Sylva” Night Trail Run održat će se ove subote, 25. ožujka u sklopu programa “Opatija – Oaza zdravlja i wellnessa” sa startom u 20 sati. Okupljanje svih sudionika je od 19 sati u kavani Strauss u hotelu Palace Bellevue.


Prijave se primaju putem internetskog formulara, kao i na sam dan utrke u kavani Strauss gdje će biti organizirano preuzimanje startnih brojeva.


Staza duljine 7,4 kilometra sudionike će povesti sa Slatine, prolazeći kroz šumsko šetalište Carmen Sylva do Pobri odakle će se spustiti kroz naselje Kosovo na plažu Lipovica te vratiti Lungomarem do Slatine.
Po završetku utrke nastavlja se druženje na terasi kavane Strauss uz proglašenje pobjednika oko 21.30 sati, a za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Vedran.


Glavni partner utrke su Liburnia Riviera Hoteli koji će nagraditi najuspješnije natjecatelje.


– Pozivamo vas da se uključite u ovu atraktivnu, noćnu utrku koju organiziramo već treći put.


Posebna je ovo prilika za uživanje u noćnom ugođaju, trčeći povijesnim šumskim šetalištem u kojem su uživali i rumunjski kralj Karol i kraljica Elizabeta, poznata i po umjetničkom imenu Carmen Sylva – pozvali su iz Turističke zajednice grada Opatije.