Promocija

Natali Voskion i Adriana Glavić najstudentice FMTU-a u Iki

Aleksandra Kućel Ilić

Foto FMTU

Foto FMTU

Promovirane su sveučilišne prvostupnice i prvostupnici ekonomije, kao i sveučilišne magistrice i magistri ekonomijeOdržana je svečana promocija studenata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Tom prigodom promovirane su sveučilišne prvostupnice i prvostupnici ekonomije koji su završili sveučilišne prijediplomske studije Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu i Menadžment održivog razvoja, kao i sveučilišne magistrice i magistri ekonomije koji su završili sveučilišne diplomske studije Marketing u turizmu, Menadžment u turizmu, Menadžment u hotelijerstvu i Održivi razvoj turizma.


Pored dekana FMTU-a dr. sc. Marka Perića koji je svim studentima, njihovim obiteljima i gostima zaželio dobrodošlicu, studente je pozdravio i gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin, koji je čestitao svim promoviranim studentima i zaželio puno uspjeha u profesionalnim karijerama koje su pred njima. Gradonačelnik je tom prigodom naglasio da su s Fakulteta tijekom proteklih godina potekli mnogi vodeći ljudi hrvatskog turističkog gospodarstva.


Foto FMTU
Nakon polaganja svečane prisege, posebno su pohvaljeni najuspješniji studenti koji su tijekom studija postigli najveći uspjeh. Na sveučilišnim prijediplomskim studijima to su Natali Voskion, Klara Keretić, Lucija Nikić, Luka Prpić, Ivana Lasić i Elena Mačinković.


Na diplomskim sveučilišnim studijima najuspješniji studentice i studenti su Adriana Glavić, Emma Superina, Mateja Morduš, Mia Butković, Kiara Elenia Bienert, Ana Roso, Kristina Kasap, Ana Zaparenkova, Marko Blažić, Mateja Marković, Mateja Dumenčić i Ivona Pracaić.


Foto FMTU


– S ciljem poticanja izvrsnosti, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu svake godine nagrađuje najuspješnijeg studenta ili studenticu prijediplomskog i diplomskog sveučilišnog studija.


Ove godine najuspješnija studentica na sveučilišnim prijediplomskim studijima je Natali Voskion, studentica sveučilišnog prijediplomskog studija Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu, a Adriana Glavić, studentica sveučilišnog diplomskog studija Menadžment u turizmu, je najuspješnija studentica na sveučilišnim diplomskim studijima – naveli su s FMTU-a.


Nakon održanih promocija za sve diplomante i njihove goste organizirano je zajedničko druženje u parku Fakulteta. Promociju je glazbom upotpunio glazbeni duo Lucija & Luka koji čine studentica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Lucija Stipanović uz klavirsku pratnju Luke Lukačevića.