Kandidat za gradonačelnika

Ivo Dujmić: Od ove nedjelje u Opatiji dižemo ljestvicu više, obveza nam je biti još bolji

Aleksandra Kućel Ilić

Ivo Dujmić i suradnici

Ivo Dujmić i suradnici

Želimo da Opatija ostane lider i "Top 1" grad u Hrvatskoj po kvaliteti života i standardu građana, poručio je DujmićPrije četiri godine obećali smo bolji i kvalitetniji život. To smo ostvarili i napravili Opatiju boljim mjestom za život, te je uvrštena u “Top 10” gradova po mjerama za kvalitetan život i standard građana.


Od ove nedjelje dižemo ljestvicu jer obveza nam je biti još bolji. Želimo da Opatija ostane lider i “Top 1” grad u Hrvatskoj po kvaliteti života i standardu građana!


Za to smo pripremili niz mjera za sve ljude, od mladih, obitelji, poduzetnika do umirovljenika. Uz program za ljude i za svaku obitelj nudimo nastavak rada i napretka uz ravnomjeran razvoj Opatije i zaleđa.
Naše je vodstvo već pokrenulo 22 projekta na širem području grada koji su u fazi pripreme ili spremni za realizaciju.


U ovim nesigurnim vremenima više nego ikad potrebno je iskustvo i odlučnost, te dokazano vodstvo koje nudi rezultate i stabilnost.


Najmanje što Opatiji treba je politička nesigurnost i nestabilna većina u Gradskom vijeću.


Upravo zato je potrebno razmisliti želi li se osigurati stabilnost uz realizaciju obećanog programa koji je okrenut prema svim ljudima i razvoju – naveo je na konferenciji za novinare Ivo Dujmić, kandidat za opatijskog gradonačelnika.


Članovi njegove liste naglasili su da se “podrškom gradonačelniku Ivi Dujmiću i njegovoj listi za Gradsko vijeće osigurava stabilno Gradsko vijeće koje će realizirati obećano.”


– Vodstvo, stabilnost, rezultati i odlučnost je upravo ono što razlikuje Ivu Dujmića i njegovu Listu od svih ostalih kandidata. Stoga pozivamo sve građane da biraju sigurnost, stabilnost i rezultate.


Zaokruživanjem broja 2 osigurat će se stabilnost u Gradskom vijeću kojoj će jedini cilj biti brza realizacija izbornog programa – uz nastavak razvoja i novih mjera koje svima jamče još bolji i kvalitetniji život s najboljim socijalnim mjerama u Hrvatskoj – poručili su.