Croatian Heritage

Ana Rucner 8. kolovoza na Ljetnoj pozornici u Opatiji izvodi najljepše kompozicije

Portal Novi list

Foto promo

Foto promo

Od svjetski poznatih kompozicija, opatijska publika moći će čuti Anine nadahnute izvedbe Ode radosti, Kalinke, Carmine Burane, Mjesečeve sonate, Bolera i dr.Jedna je od najinovativnijih predstavnica klasične glazbe u Hrvatskoj, violončelistica Ana Rucner u subotu, 8. kolovoza 2020. održat će multimedijalni koncert „Croatian Heritage: World Classics & Croatian Beauties“ na Ljetnoj pozornici u Opatiji.


Na opatijskom koncertu, uz klasične, tradicionalne i pop-rock skladbe svjetskih kompozitora, Ana će promovirati svoj najnoviji album „Croatian Heritage“ kojim će publiku odvesti na glazbeno putovanje kroz najljepše krajeve Hrvatske, od Istre i Opatije, preko Dubrovnika i Sinja, do Zagreba, sjevera Hrvatske i Slavonije.


Kompozicija s albuma koju Ana ponosno ističe kao jednu od najromantičnijih i njoj posebno dragih upravo je “Serenada Opatiji” za koju je snimila i video spot u suradnji s TZ Grada Opatije.
“Croatian Heritage” odraz je moje ljubavi i poštovanja prema svakom dijelu Hrvatske te je u potpunosti njoj i posvećen. Kada sam ga stvarala imala sam želju da slušateljima predstavim hrvatsku glazbu kao i neke od naših sjajnih kompozitora.


Na svojim koncertima uživam izvoditi skladbe s albuma “Croatian Heritage” jer je on ujedno i prelijepa promocija Hrvatske!”, strastveno govori Ana.


Od svjetski poznatih kompozicija, opatijska publika moći će čuti Anine nadahnute izvedbe Ode radosti, Kalinke, Carmine Burane, Mjesečeve sonate, Bolera i dr.


Cijena ulaznice iznosi 120 kuna za Sektor A (1. – 18. red) i 100 kuna za Sektor B (19. – 22. red).


Ulaznice su u prodaji u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr