Reagiranje

Rukavina: Nisam nastojao utjecati ni na koga u vezi s koncesionarom

Franjo Deranja

Damir Rukavina

Damir RukavinaCRIKVENICA – Crikvenički gradonačelnik Damir Rukavina reagirao je na zajedničku izjavu čelnika crikveničkih SDP-a i PGS-a, Marija Kružića i Branka Klekovića, u vezi s njegovim pozivom na oprez pred eventualno i moguće izglasavanje na sutrašnjoj Županijskoj skupštini PGŽ-a dugogodišnje koncesije na upravljanje i gospodarenje glavnom gradskom plažom u Crikvenici, i to potencijalnom koncesionaru bez iskustva i s minimalnim temeljnim kapitalom.


– Nisam nastojao utjecati ni na koga, niti sam kontaktirao županijske vijećnike u vezi s izborom koncesionara na Gradskoj plaži u Crikvenici. Na svakom je županijskom vijećniku da sve odluke, pa tako i ovu, donesu prema svojoj savjesti, poštujući pritom povjerenje svojih građana koji su me izbrali.


Građani Grada Crikvenice triput su mi iskazali svoje povjerenje kako bih zastupao i predstavljao te branio ovaj grad, štitio njihove interese i činio sve na dobrobit naše Crikvenice.
Od političke oporbe, točnije SDP-a i PGS-a, nisam ni očekivao ništa drugo. Svojim su javljanjem isključivo politizirali i kalkulirali, kako to čine i oko svih drugih pitanja. Sada je svima jasno kakve interese zastupaju i brane gospoda Kružić i Kleković – rekao je u povodu ovog reagiranja gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina.