Loše vrijeme

Počinje program Adventa u Crikvenici: Adria Advent maraton po planu, koncerta Jacquesa odgođen

Robert ŠimonovićCRIKVENICA – U gradu na Dubračini danas i službeno počinje program Adventa u Crikvenici. Tako će od 18 sati biti upaljene božićne lampice u cijelome gradu, no zbog nepovoljne vremenske prognoze, otkazuje se planirani koncert Jacquesa Houdeka i lokalne grupe Trend u Preradovićevoj ulici. Ljubitelje lika i djela popularnog pjevača ipak će obradovati informacija da se koncert ne odgađa u potpunosti, već se njegov nastup očekuje u Preradovićevoj ulici u petak 3. prosinca u 20 sati.


Ono što nipošto ne bi trebalo izostati tiče se održavanja ovogodišnjeg 10. izdanja Adria Advent Maratona. Diljem Hrvatske, ali i šire, dobro poznati i uspješan Adria Advent Maraton vraća se nakon godinu dana stanke. Program Adria Advent Maratona će početi danas, dječjim utrkama od 11 sati. Do sada je prijavljeno oko 200 mališana, a trčat će tate s kolicima, jasličari i vrtićarci te osnovnoškolci. Po završetku dječjeg programa, i ove će se godine održati odlično posjećena Utrka šapa. Glavni maraton 10. jubilarnog izdanja Adria Advent Maratona na rasporedu je sutra, s početkom u 10 sati, te će za tu priliku od 10 do 15 sati biti zatvorene sljedeće dionice nerazvrstanih cesta: Ulica Ivana Skomerže, Trg Stjepana Radića, Gajevo šetalište, Šetalište braće Domijan, Kačjak, staza valova do Perhati – okretište, Šetalište braće Domijan, Gajevo šetalište, Strossmayerovo šetalište, Trg Stjepana Radića, Ivana Skomerže, Šetalište Vladimira Nazora, Emila Antića, Šetalište Ivana Jeličića do uvale Slane, autokampa – okretište, pa natrag do Trga Stjepana Radića.


Danas se od 12 sati otvara i klizalište Ledena morska bajka, koje će na glavnom crikveničkom trgu ostati do 9. siječnja.