Otvorili sezonu

Novi uspjeh vatrogasne mladeži DVD-a San Marino: “Majstori s mora” slavili u Skradu

Robert Šimonović

Foto V. Topolovec

Foto V. Topolovec

Na svom prvom ovogodišnjem nastupu uvjerljivo su osvojili prvo mjesto na 3. Kupu Gorskog kotaraEkipa mladeži DVD-a San Marino – Novi Vinodolski, poznatija pod nazivom »Majstori s mora«, na najljepši je mogući način otvorila novu natjecateljsku sezonu vatrogasne mladeži.


Na svom prvom ovogodišnjem nastupu uvjerljivo su osvojili prvo mjesto na 3. Kupu Gorskog kotara, koji je održan u Skradu po gotovo idealnim uvjetima za natjecanje.


Novljani su nastupili u izmijenjenom, pomlađenom sastavu. Kostur ekipe čine prošlogodišnji viceprvaci Hrvatske, a u ekipu su se odlično uklopile nove članice i članovi.
Voditeljski tim ostao je u istom sastavu, uz podršku članova kojima godine više ne dozvoljavaju da budu u ekipi. Prvo mjesto osvojeno je ispred velikih rivala DVD-a Sušak iz Rijeke i DVD-a Lokve.


U četiri kategorije nastupilo je 36 odjeljenja iz PGŽ-a. Za pobjedničku ekipu nastupili su Emanuel i Vito Mlinarić, Viktor i Leon Buneta, Laura i Luka Raštegorac, Marija Buneta, Tamara Tomić, Gabrijel Kolar i Nika Tatalović.


Pričuve su bili Petar Filipović, Mauro Komadina, Isabella Tomljanović, Roberta Deranja i Ema Buneta. Voditelji ekipe su Lorena, Renata i Valentino Topolovec, a u Skradu ih je vodila Lorena, uz koju su bili Marino Trstenjak, Noah Ugrinović i Ivana Šimović.